Mikulášek byl propuštěn z Oktagonu za napadení trenéra. Rozdal jsem si špatný karty, říká

Známý provokatér s přezdívkou Baba Jaga už není součástí největší české MMA značky. „Václav Mikulášek byl suspendován a propuštěn z OKTAGON MMA,“ zní stručné oznámení organizace. Důvodem jeho konce pod žluto-černým logem je pravděpodobně napadení trenéra Jakuba Müllera na turnaji Oktagon 47 v Bratislavě.

Václav Mikulášek šel v poslední době z kauzy do kauzy. Na turnaji Fabriq MMA přerušil zápas, později jej vyloučili z gymu RPG –⁠ údajně na to mělo mít vliv i jeho účinkování v pořadu Prostřeno. Na turnaji Oktagon 47 v Bratislavě ale udělal něco nepřijatelného, co vedení organizace muselo přísně potrestat.

ČTĚTE TAKÉ: Chci pustit šelmu z vodítka, reagoval Kincl na Vémolovu výzvu. Terminátor tipuje trilogii

V zákulisí haly Ondřeje Nepely totiž bojovník s přezdívkou Baba Jaga udeřil trenéra Jakuba Müllera, jenž byl součástí týmu jednoho ze zápasníků, kteří se na galavečeru představili.

„Na Oktagonu 47 jsem po zápase svého svěřence Jakuba Dohnala odcházel s týmem pryč z haly. Před námi stál Václav Mikulášek s kamarádem a začal pokřikovat, proč na něj čumím. Dvakrát jsem mu řekl, že na nikoho nečumím, že jsem smutný z prohry Kuby a nemám náladu něco řešit,“ popsal Müller začátek incidentu.

„Pak přišel ke mně s tím, že o něm údajně něco vykládám a ať mu to řeknu do očí. Zeptal jsem se ho, co má konkrétně na mysli a komu co vykládám. Namísto odpovědi mi přes lidi, kteří stáli mezi námi, dal facku. To jsem nečekal, měl jsem ruce dole, takže jsem spadnul. Nic se nestalo, šli jsme s kluky od Kuby z týmu ven. To je asi tak celé,“ dodal trenér.

A organizace Oktagon ve čtvrtek vydala stručné prohlášení: „Václav Mikulášek byl suspendován a propuštěn z OKTAGON MMA.“

Napadení v zákulisí turnaje ani nemohlo dopadnout jinak. Organizátoři musejí udělat vše proto, aby se něco podobného neopakovalo.

Mikulášek následně na svém Instagramu uvedl: „Byla to jízda, ne? Nikdy bych nevěřil, jak moc energie mi to dalo. Nikdy nebudu litovat ničeho. Prostě jsem si rozdal špatný karty! A teďka dám asi X lidem, co tak moc chtěli. Děkuji všem, co za mnou stali a měli mě rádi!“ A dodal: „Jsem, jaký jsem, a vždycky přiznám své chyby! Mrzí mě, co vše jsem nedokázal splnit. Mrzí mě, kolik problémů jsem udělal! Jako vše si musím své hlouposti odnést za jakoukoliv cenu!! Děkuji, že jste byli se mnou. Nikdy nezapomenu, jak krásný to bylo. Děkuji lidem, co mi dali šanci, a mrzí mě, že jsem vás zklamal.“

Později Mikulášek ještě své vyjádření rozšířil. „Tak moc jsem chtěl sednout na ten vlak, kde jsem seděl, ale bohužel dělal jsem chybu jednu vedle druhé. Prostě jsem nezvládl některé věci,“ uvedl čtyřiatřicetiletý bojovník. „Prosím, teďka můžete ukázat prstem a říct, to je ten zlý feťák z Oktagonu!!! Děkuji všem z Oktagonu za vše. A lituji, že jsem hodil špatné světlo. Poslední dobou jsem se naučil loučit a jít dál. Nemůžu vinit nikoho, jen sebe.“

Redakce CNN Prima NEWS kontaktovala trenéra Müllera i zápasníka Mikuláška. Brzy přineseme další informace.

Tagy: