Milan Peroutka se pochlubil vánoční výzdobou. Zpěvák ukázal i ohromný strom

Zpěvák Milan Peroutka se na sociální síti pochlubil vánoční výzdobou. Před první adventní nedělí s manželem Dominikem Roubínkem nazdobili hned dva stromečky, jeden umístili na terasu.

Přípravy na Vánoce jsou v plném proudu snad v každé domácnosti, jinak tomu není ani u muzikanta a herce Milana Peroutky. Ten nechal na svém instagramovém profilu nahlédnout do svého soukromí.

ČTĚTE TAKÉ: Trávníček se vrátil na zámek z Popelky. Vzpomínal na tuhý mráz i sníh z polystyrenu

„Je 2. prosince. To znamená, že už si sem můžu dát tohle album, aniž by si někdo klepal na čelo,“ okomentoval příspěvek, v němž se pochlubil úžasnou vánoční výzdobou. Na prvním snímku je zachycen obří stromek na terase. Ozdoby ladil zpěvák do fialova. U stromu se Peroutka vyfotografoval v kostýmu skřítka, což doplnil o tepláky se soby a vánoční ponožky.

V dalším z přiložených videí ukázal, jak ohromný strom společně s manželem Dominikem Roubínkem zdobili.

Výzdobu vnitřního vánočního stromku ladili do červena, nechybí ale ani zlatá či stříbrná. Zpěvák neopomenul ani schodiště, které s Roubínkem ozdobili větvičkami a červenými mašlemi.

Pod příspěvkem jim vánoční výzdobu pochválilo mnoho fanoušků. „Nazdobeno máte krásně,“ vzkázala například jedna ze sledujících. Komentář přiložila také zpěvačka Anička Slováčková. „Kdy můžu přijít?“ dotázala se oblíbená muzikantka.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Vozíčkáři se nemají jak bránit, říká zpěvačka Tomešová. Podpořila je charitativní akcí

Tagy: