„Miluju tě a jsem pyšnej.“ Syn zemřelého Karla Heřmánka poslal před časem tátovi krásný vzkaz

Otec a syn Heřmánkovi

Ve věku 76 let zemřel herec Karel Heřmánek

Karel Heřmánek patřil k nejpopulárnějším českým filmovým hercům. Ztvárnil celou řadu nezapomenutelných rolí a předloni získal na zlínském filmovém festivalu cenu za přínos české kinematografii. „Táta!!! Miluju tě a jsem pyšnej,“ vzkázal tehdy Heřmánkovi jeho syn Karel.

V roce 2022 si Karel Heřmánek starší převzal na 62. ročníku filmového festivalu pro děti a mládež ve Zlíně cenu Zlatý střevíček. Prestižní ocenění mu bylo uděleno za mimořádný přínos české kinematografii. Informoval o tom server TotalFilm.

ČTĚTE TAKÉ: Rodina se rozloučila s Delonem. Očima člověka rentgenoval, vzpomínal na legendu Trávníček

Pýchou se tehdy dmul i Karel Heřmánek mladší, který na sociální síti Instagram sdílel příspěvek ze slavnostního galavečera a připojil krásný vzkaz.

Pod tím samým příspěvkem nyní přibývají zprávy fanoušků, kteří vyjadřují upřímnou soustrast. „Nejlepší a nenahraditelný. Čest jeho památce,“ napsala jedna fanynka. „Navždy pro mě nejlepší Lucifer, upřímnou soustrast,“ připojila se další.

Karel Heřmánek zemřel v sobotu – na střelnici na Příbramsku měl proti sobě obrátit zbraň. „Včera v odpoledních hodinách nás tragicky opustil náš milovaný manžel, tatínek a dědeček Karel Heřmánek. Bolest, která nás zasáhla, je nezměrná,“ uvedla rodina. Zároveň požádala o respektování soukromí.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Chvíle před Heřmánkovou smrtí. Dlouze se díval do mobilu, a pak se zastřelil, tvrdí svědek

Tagy: