Moderátorka Eva Perkausová se provdala. Ukázala fotky z exotické svatby

Moderátorka CNN Prima NEWS Eva Perkausová oznámila šťastnou novinku. Na dovolené v exotickém ráji se totiž provdala. Vzala si svého snoubence a podnikatele Ivana Hecko. Redakci Showtime poskytla exkluzivní fotky z jejich veselky.

Svatba oblíbené tváře televize CNN Prima NEWS Evy Perkausové se konala na ostrově Mauricius. Tam se vypravila společně se svým snoubencem Ivanem Hecko začátkem tohoto roku. „Byla to opravdu krásná, milá a čistá svatba. Bílý písek, moře a palmy. Člověk vyzná lásku, řekne si ano, předá prstýnky, nakrmí se dortíkem a už jsme byli manželé,“ svěřila se v pořadu Showtime Perkausová.

Veselku v exotice přitom partneři plánovali dopředu. Jako šťastné datum pro obřad vybrali 12. ledna. Tedy jen několik dní poté, co oslavili páté výročí svého vztahu.

Podnikatel Hecko požádal známou moderátorku o ruku loni v dubnu. „Byla to moc krásná a nezapomenutelná chvíle. Bylo to romantické, ale detaily bych si chtěla nechat pro sebe,“ prozradila tehdy poněkud tajemně moderátorská hvězda.

Tagy: