ANKETA: Líbí se vám nová olympijská kolekce? Emma Smetana nebo Majk Spirit mají jasno

Módní návrhář Jan Černý představil olympijskou kolekci.

V Karlových Varech byla představena olympijská kolekce

Na filmovém festivalu v Karlových Varech byla v pondělí představena kolekce, kterou na olympijských hrách v Paříži obléknou čeští sportovci. Vytvořil ji módní návrhář Jan Černý.

Národní barvy i originální kabát. Tak vypadá olympijská kolekce od módního návrháře Jana Černého. „Dostal jsem velkou svobodu, za což jsem vděčný. Inspirace se mi hledala dost jednoduše, protože jsem se snažil představit si, kde bude zahajovací ceremoniál. On bude na řece Seině uprostřed Paříže. Když jsem tam byl na stáži, chodil jsem tudy často a vždycky tam foukal vítr. Ten plášť bude ve větru hezky vát,“ popsal pro Showtime Jan Černý.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Perkausová se vrací na obrazovky. Jsem nervózní, ale adrenalin potřebuji, přiznala

Jeho kolekce zaujala při představení řadu celebrit. „Je nádherná. Od Honzy Černého jsem ani nic jiného než úžasnost a krásnost nečekala. Jsem ráda, že nezklamal. Naši sportovci budou reprezentovat nejen svým talentem, ale i módou,“ řekla herečka Hana Vágnerová.

„Líbí se mi střih těch kabátů. Připomínají mi malířské tuniky,“ uvedla zpěvačka Emma Smetana. „Nemůžu asi být úplně objektivní vzhledem k tomu, že Honza patří k mým nejbližším přátelům. Samozřejmě jsem dojatý, je to skvělé,“ chválil kolekci DJ Nobodylisten.

„Nečekal jsem takovou pestrost. Většinou jsou to jednoduché věci, ale Jan to udělal krásně pestré a plné života. Je tam cítit energie,“ dodal rapper Majk Spirit.

Líbí se vám olympijská kolekce módního návrháře Jana Černého?

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Počestný Limberský v Karlových Varech? Budu hodný a do půlnoci v posteli, slíbil

Tagy: