Počestný Limberský v Karlových Varech? Budu hodný a do půlnoci v posteli, slíbil

Na filmový festival v Karlových Varech dorazil i bývalý fotbalista David Limberský

Rozhovor s Davidem Limberským

Na filmový festival v Karlových Varech dorazil i bývalý fotbalista David Limberský. Přestože má za sebou několik excesů, redakci pořadu Showtime slíbil, že ve Varech bude hodný, večírkům moc nedá a do půlnoci bude v posteli.

V Karlových Varech se po boku manželky Lenky blýskl bývalý fotbalista a také známý bouřlivák David Limberský. Tentokrát ale prý zlobit nebude. „S manželkou máme nějaký čtyři akce, možná uvidíme konečně nějaký film a půjdeme se projít po městě, takže pohoda. Letos jsem slíbil, že budu hodnej a budu chodit do půlnoci spát,“ uvedl pro pořad Showtime Limberský.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Rána pro Karolinu Gudasovou. Její pětiletý syn trpí kostním infarktem, zpěvačka popsala léčbu

Přiznal, že v minulosti se mu občas večírky vymkly z kontroly. „Dneska ve vší počestnosti. Jenom doufám, že se neprobudím a nebude něco v bulváru. Ale nepředpokládám to,“ uvedl Limberský.

Zřejmě si vzpomněl na exces z mistrovství světa v hokeji, kdy ho vyvedla policie a dokonce měl být odvezen na záchytku. Redakce CNN Prima NEWS o případu informovala jako první. Bývalý fotbalový reprezentant tehdy nejprve trochu kličkoval. „Spíš mě zajímá, kde jste tu informaci získali,“ odpověděl Limberský na dotaz, jak to tehdy přesně proběhlo.

Pokud bude bývalý obránce na festivalu hodný, určitě se do hledáčku médií znovu nedostane. Sám přece konstatoval, že bude do půlnoci doma. „Jo, do půlnoci, ale neřekl jsem, do který půlnoci to bude,“ vtipkoval bývalý fotbalista.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Perkausová se vrací na obrazovky. Jsem nervózní, ale adrenalin potřebuji, přiznala

Tagy: