Monika Leová prozradila pohlaví miminka i to, že si nemohou dovolit platit nájem

Monika Leová jako moderátorka odpoledních zpráv FTV Prima.

Bývala moderátorka odpoledních zpráv FTV Prima v říjnu oznámila těhotenství a dnes už ví, jakou barvu výbavičky mohou s manželem začít připravovat. Svěřila se ale i s tím, že kvůli pandemii nemají na nájem a stěhují se k jejím rodičům do východních Čech.

Modelka a moderátorka Monika Leová přivede v dubnu na svět své první miminko. A i když už pohlaví dítěte zná, výbavičku zatím nemají a ani nechystají. „Když otěhotněly moje kamarádky, tak jsem se z toho hrozně radovala, ale když to přišlo u mě, tak jsem z toho dostala strašný strach,“ přiznala prvotní pocity Monika.

Moderátorka dokonce přiznala, že tak brzy těhotenství nečekala: „První měsíc, když jsme se o to pokusili, tak jsem nepředpokládala, že by to vyšlo. O to větší překvapení to pro mě bylo,“ svěřila se budoucí maminka.

Její manžel měl ale ze dvou čárek na těhotenském testu obrovskou radost. „Já měl ohromnou radost, že jsme kompatibilní, že jsme zdraví a že to vyšlo tak rychle,“ řekl nadšeně manžel Moniky Martin Košín.

Kdo ale pod srdcem nosí nový život, je Monika –⁠ a ta nenechá nic náhodě a věnuje se studiu všeho, co se s jejím tělem děje a dít bude. „Já se bojím strašně. Furt o tom poslouchám nějaké podcasty anebo si čtu knížky o porodu,“ prozradila.

„Každopádně Martin u toho musí být a už jsem ho zaškrtla i na seznamu v porodním plánu, že ho tam musím mít,“ řekla s úsměvem Monika. „Zase jsem plus jednička,“ dodal s humorem její manžel. „Nemáme teď žádné akce, tak ho aspoň já na jednu vyvedu,“ pokračovala se smíchem Leová.

Koronakrize zasáhla. Nemůžeme si dovolit platit nájem v Praze

Monika a Martin budou za chvíli kompletní rodina a prozradili, proč se nechystají usadit v Praze a kde se hodlají zabydlet. „My už teď víc dní v týdnu trávíme v mém rodišti ve Dvořisku ve východních Čechách v našem rodinném baráčku, kde jsem i já vyrůstala,“ prozradila moderátorka.

„Jelikož koronakrize zasáhla do našich odvětví, tak jsme se přizpůsobili jinak a nemůžeme si úplně dovolit platit nájem, tak se budeme stěhovat právě do našeho rodinného domečku, kde si přestavíme horní patro a máme tam zahradu a zázemí rodiny,“ přiznala.

Pár také prozradil, kdo se k nim v dubnu připojí. Bude to holčička, nebo chlapeček? „Úkol zněl jasně,“ řekl Košín. „Dostal úkol mi udělat holčičku,“ doplnila Leová. „A povedlo se mu to,“ vykřikla nadšeně budoucí maminka.

„Jsme strašně šťastní. Já teda předpokládala kluka. Nevím, proč jsem to cítila, ale spíš jsem se na to jen psychicky připravovala. Ale hlavně chceme zdravé miminko, ale jsem moc ráda, že tam je ta holčička,“ řekla na závěr Monika Leová.

Tagy: