Emily Ratajkowski: Topmodelka, která ráda ukazuje své nahé tělo, je těhotná

Modelka Emily Ratajkowski ráda oslavuje ženské tělo a nahoty se rozhodně nebojí. Na sociálních sítích oznámila radostnou novinu – čeká miminko. Bříško už má sice pěkně kulaté, ale její krásnou postavu to vůbec nepokazilo.

Zrušených módních přehlídek, kampaní a filmování v době koronavirové pandemie modelka a příležitostná herečka využila a se svým manželem založila vytouženou rodinu.

O radostnou novinu se podělila již tradičním způsobem, a to přes sociální sítě. Místo fotografie bříška, ultrazvuku nebo dětských botiček ale zveřejnila téměř tříminutové video o svém těhotenství z domácího prostředí. Modelka se ani v požehnaném stavu nestyděla ukázat v plné své nahé kráse.

Video vzniklo ve spolupráci s prestižním magazínem Vogue, pro který zároveň nafotila těhotenské snímky na titulní stranu. „Proč nechci odhalit pohlaví svého dítěte?“ stojí v titulku, ze kterého je patrné že v článku o modelce se pohlaví miminka fanoušci nedozví.

Modelka svého prvního potomka čeká s manželem hercem Sebastianem Bear-McClardem. Už z videa je jasné, že se oba na vytoužené miminko velmi těší. Emily se pochlubila i roztomilou bundičkou, kterou má pro děťátko připravenou.

Tagy: