Zadržen ve fastfoodu. Policie dopadla muže podezřelého ze střelby na Times Square

Policie zadržela na Floridě muže podezřelého ze sobotního útoku na náměstí Times Square v New Yorku, při kterém byly zraněny dvě ženy a dítě. Strážci zákona Farrakhana Muhammada zadrželi, když obědval na parkovišti McDonald’s u města Jacksonville, píše AP.

Jednatřicetiletý muž při přestřelce podle vyšetřovatelů jednoznačně mířil na svého bratra, zatím ale není jasné, co ho k tomu vedlo, uvedl šéf detektivů James Essig.

Policie po muži vyhlásila pátrání, zveřejnila video a fotografie a požádala o pomoc veřejnost. Muhammadova rodina ho ve sdělovacích prostředcích prosila, aby se vzdal policii.

Kamery hledaného muže zachytily, když se ženou, nejspíš přítelkyní, v obchodě kupoval zásoby, včetně krmiva pro dva psy, které vzali na útěk s sebou. Žena zatčena nebyla.

Na proslulém náměstí Times Square v New Yorku se v sobotu strhla potyčka mezi několika muži, jež se následně proměnila v přestřelku, při níž utrpěly zranění dvě kolemjdoucí ženy a čtyřletá dívka.

S odkazem na místní policii to uvedl list The New York Times (NYT). Všichni tři zranění jsou v nemocnici, nacházejí se však mimo ohrožení života.

Tagy: