Nelidský řev a tělo k nepoznání. Policie popsala detaily ubití ženy na Karvinsku kladivem

Muž v Rychvaldu na Karvinsku podle kriminalistů zabil svou 36letou exmanželku.

Mrazivé detaily vraždy na Karvinsku

Muž v Rychvaldu na Karvinsku podle kriminalistů zabil svou 36letou exmanželku. Vzal na ni údajně kladivo a pak ji ještě škrtil. Usmrtil také jejich dva psy a pokusil se o sebevraždu. Policisté ho teď obvinili z vraždy.

Štáb CNN Prima NEWS zjistil od místních v Rychvaldu děsivé detaily vraždy, která se stala 22. května v noci. Na podlaze v nenápadném domku leželo bezvládné tělo ženy v tratolišti krve. Po surovém útoku kladivem musela být oběť k nepoznání.

„Muž měl ženu usmrtit kombinovaným způsobem, a to údery kladivem a škrcením. Následně měl také na místě nacházející psy usmrtit a současně manipulovat s přívodem plynu,“ uvedla pro CNN Prima NEWS mluvčí policie Soňa Štětínská.

Když sousedé uslyšeli z domu nelidský řev, přivolali policii. Ta v domě objevila nejen mrtvou ženu a usmrcené psy, ale i bezvládné tělo jejího o 11 let staršího exmanžela, který se podle policie pokusil o sebevraždu. S bodnořeznými zraněními skončil v nemocnici. Pozadí brutální vraždy ale místním lidem není doteď jasné.

„Zdál se mi normální dobrý synek, já jsem s ním vycházel dobře. On byl úplně klidný, nikdy tam nebylo slyšet nějaký kravál, klid,“ popsal soused. Jak jsme zjistili, dům patřil ženě a po rozvodu tam bydlel její exmanžel. Oba prý byli fixovaní na jejich společně pořízené psy a právě v osudný večer žena přijela, aby je muži předala.

Ten zřejmě čekal na příhodný okamžik, kdy bude moct na bezbrannou ženu zaútočit, podle policie si totiž vraždu předem promyslel. Za mužem zaklaply mříže vazební věznice, kde bude čekat na soud. Hrozí mu až 20 let za mřížemi.

Tagy: