Muž na Mělnicku zemřel násilnou smrtí, potvrdila pitva. Policie případ řeší jako vraždu

Policie

Brutální vražda na Mělnicku

Smrt muže ve Vysoké na Mělnicku vyšetřuje policie jako vraždu. Násilnou smrt prokázala pitva. Podezřelou třiačtyřicetiletou ženu, partnerku zemřelého, kriminalisté zadrželi, nyní je ve zdravotnickém zařízení, uvedla v pondělí v tiskové zprávě mluvčí středočeské policie Vlasta Suchánková. Podle trestního zákoníku může ženě v případě prokázání viny a odsouzení hrozit trest deset až 18 let.

Oznámení o nálezu muže přijali policisté na lince 158 v neděli před 15:00. Pětasedmdesátiletého muže bez známek života našli v rodinném domě. Na těle měl zranění, která si nemohl způsobit sám.

Středočeští záchranáři muže resuscitovali, ale oživování nebylo úspěšné. „Muž utrpěl zranění neslučitelná se životem. Měl bodné rány v oblasti břicha, šlo o brutální čin,“ sdělila CNN Prima NEWS mluvčí záchranné služby Petra Homolová.

Kompletní výsledky pitvy budou mít kriminalisté podle Suchánkové do jednoho měsíce. „Veškeré další okolnosti tohoto případu kriminalisté v současné době prověřují,“ doplnila policejní mluvčí.

Tagy: