Muž v Jičíně masturboval před dětmi. Zvrhlíkovi z parku hrozí tři roky vězení

Úchyl v parku u školky

Policie na Jičínsku zadržela sexuálního zvrhlíka. Na veřejnosti měl masturbovat před dětmi. Brzy vyšlo najevo, že se podobně uspokojoval už několikrát. V minulosti byl za takové chování už i odsouzen.

Zvrhlíka v centru Jičína viděli svědci a zalarmovali policii. Podle policistů si prý měl muž sednout vždy na jednu z laviček v zámeckém parku a s rukou v kalhotách se měl uspokojovat. „Tohoto jednání se měl muž dopouštět opakovaně, a to nejméně v deseti případech,“ uvedla policejní mluvčí Eliška Majerová.

Muž si prý počkal vždy do odpoledních hodin. Měl totiž vypozorováno, kdy děti ze zdejší základní školy chodí přes park domů. Opakovaně ho tam mělo vidět minimálně pět dívek. „Podezřelý se měl při této aktivitě na dívky pouze dívat, nekomunikoval s nimi, ani nedošlo k žádnému fyzickému kontaktu. Tohoto jednání se dopouštěl i přesto, že byl v minulosti za obdobný trestný čin několikrát trestán,“ upozornila Majerová.

Muži hrozí tři roky vězení

Redakci CNN Prima NEWS se podařilo zjistit, že poslední trest za podobné chování zvrhlík dostal loni v prosinci. Soud mu uložil podmínku.

Kriminálka muže obvinila z výtržnictví a je vyšetřovaný na svobodě. Pětapadesátiletému muži z Jičína teď hrozí tři roky za mřížemi.

Tagy: