Muž v Pardubicích zdemoloval hotelový pokoj. Nadýchal skoro čtyři promile

muž zdemoloval záchodovou mísu

Zdemolovaný hotel

Jako Demolition Man si počínal host jednoho pardubického hotelu. Při oslavě Vánoc dal průchod svému násilí, které nasměroval proti vybavení hotelového pokoje. Přivolaní strážníci mu dechovou zkouškou naměřili skoro čtyři promile alkoholu. Případ si převzala policie, protože majitel hotelu se rozhodl podat trestní oznámení.

Devětapadesátiletý muž zničil kromě dalšího vybavení také záchodovou mísu, z níž okamžitě začal vytékat proud vody, který poničil další prostory včetně archivu v nižším podlaží. „Dechová zkouška u muže prokázala 3,9 promile alkoholu. Vzhledem ke způsobeným škodám na budově a archivu jej strážníci předali kolegům ze státní policie,“ uvedl mluvčí pardubické městské policie Jiří Sejkora.

I přes vysokou hodnotu alkoholu v organismu se muž držel poměrně jistě na nohou a bez velkých obtíží s ním strážníci komunikovali. Zřejmě má v popíjení alkoholu dobrý trénink. Na hotel si s sebou přinesl kromě jiného dvě lahve vodky, sedm dvoulitrových lahví piva, dvě piva v plechovce a krabičku ibalginu.

Tagy: