Muž vytrhal ze zdí nemocnice v Brně desítky metrů kabelů. Nejspíše byl pod vlivem drog

 Vandal v Brně zdemoloval nemocnici.

Muž zdemoloval nemocnici

„Něco takového jsme v životě ještě neviděli,“ říkají strážníci v Brně po spoušti, kterou za sebou zanechal řádící vandal. Pravděpodobně zdrogovaný muž v jedné z nemocnic vytrhal ze zdi desítky metrů kabelů. Když ho ostraha se strážníky zastavila, dočkala se od něj šokujícího vysvětlení, uvedla ve svém vysílání televize CNN Prima NEWS.

Následky víkendové „návštěvy“ sedmačtyřicetiletého vandala v brněnské nemocnici u svaté Anny vyrazila městským strážníkům dech. „V negativním slova smyslu skutečně užasli, protože uviděli desítky metrů kabelů, které visely ze zdí, ze stropů, byly omotané kolem zábradlí, a dokonce visely i mezi místnostmi,“ uvedl pro CNN Prima NEWS mluvčí Městské policie Brno Jakub Ghanem.

Zadržený muž na otázku strážníků, zda požil alkohol, drogy či se neléčí s psychickými problémy, po chvíli přiznal, že si před vstupem do nemocnice dal nejspíše pervitin.

ČTĚTE TAKÉ: Střelba mezi partnery na Karlovarsku: Žena zemřela, muž ujel. Poté ho našli mrtvého

„Hlavní důvod, proč začal strhávat elektrické kabely, byl prý ten, že chtěl odpojit kameru, protože  neoprávněně nahrává lékaře,“ dodal policejní mluvčí.

Jaké škody běsnící muž způsobil, nemocnice zatím nevyčíslila. Policie ho podezřívá z trestného činu poškození cizí věci a z výtržnictví. S velkou pravděpodobností bude muset uhradit i vzniklé škody.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: V polském domě hrůzy netrpěli jen lidé. Incestní otec krutě týral i psa, nechal ho vyhladovět

Tagy: