Milana usmrtil agresivní sršeň. Přišel si pro studený obklad, pak upadl a už se nezvedl

Muže ze Slovenska stálo pobodání sršněm život. Pracoval zrovna na střeše, když na něj zvíře zaútočilo. Poté, co slezl, aby na zranění umístil studený obklad, upadl do bezvědomí. Na místo vyrazili záchranáři a muže asi hodinu resuscitovali, bohužel marně, informoval deník Nový Čas. Podle jeho ženy měl problémy se srdcem.

Pětačtyřicetiletý Milan v úterý opravoval střechu svého domu ve slovenské obci Snežnice, když ho v oblasti hlavy pobodal sršeň. Muž proto slezl a požádal svou ženu a matku o studený obklad, následně se skácel k zemi a už se nezvedl, líčil osudový moment server Nový Čas.

ČTĚTE TAKÉ: Tragická smrt Radka na „prokletém“ kole. Osudová srážka měla předehru, bratr zmínil důvod

„Slezl ze střechy. Nemohl dýchat. Najednou mu bylo zle, až začal kolabovat,“ sdělily mužova manželka a matka médiím. „Doma jsme mu dávaly masáž srdce. Když přijela záchranka, tak ho oživovali ještě hodinu, ale všechno bylo marné,“ dodaly. Lékař muže prohlásil za mrtvého. Příčinou byl pravděpodobně anafylaktický šok, uvedl slovenský web Regióny.

Rodina údajně neví, zda byl Milan na blanokřídlý hmyz alergický. Mají to poodhalit výsledky pitvy, na jejíž výsledky se stále čeká. Vdova však prozradila, že měl problémy se srdcem a léčil se. Sršní hnízdo na střeše po tragédii hasiči zlikvidovali.

Přátelé zorganizovali na pomoc rodině zesnulého veřejnou sbírku. „Odešel příliš brzy a nečekaně. Zanechal po sobě milující manželku, rodiče, přátele a tři děti. Proto jsme zařídili transparentní účet. Odpočívej v pokoji, nikdy na tebe nezapomeneme,“ vyjádřili se.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Perryho poslední slova. Herec volal po další dávce, předtím byl už dvakrát v bezvědomí

Tagy: