Muži se škrtili, ženy si rvaly vlasy. Bitku rodiny v Mladé Boleslavi ukončil slzný plyn

Brutální bitky v Mladé Boleslavi se účastnilo celkem šest osob.

Bitka v Mladé Boleslavi

Policisté v Mladé Boleslavi prošetřují brutální rvačku z pátečního podvečera. Čtyři členové jedné rodiny se velmi agresivně napadali, ženy si rvaly vlasy. Do potyčky se zapojil i procházející pár. Celý incident natočil projíždějící řidič, který video sdílel na sociálních sítích.

Celkem se potyčky účastnilo šest lidí. Vše začalo v pátek kolem 18:30 u autobusové zastávky v Mladé Boleslavi. Celou rvačku rozpoutaly ženy, které, když se viděly, na sebe začaly pokřikovat velmi sprosté nadávky. Následně se do sebe čtveřice příbuzných pustila.

Na zveřejněných záběrech se muži zuřivě škrtí, ženy si pak rvaly celé chomáče vlasů. K agresivní skupině se následně připojil i kolemjdoucí pár. Drama neskončilo ani v momentě, kdy na místo přijela policie, kterou někdo zavolal přes linku 158.

Rodinná čtveřice kladla strážcům zákona poměrně velký odpor, a tak policisté museli použít donucovací prostředky. Podle informací CNN Prima NEWS šlo konkrétně o slzný plyn. Účastníci potyčky skončili na policejní stanici, kde podstoupili test na alkohol.

Výsledek ukázal, že všichni byli značně opilí. Nejvyšší nadýchaná hodnota byla 2,81 promile, nejnižší pak něco málo před jedno promile. Pravděpodobně byli opilí i další dva lidé, u nich však policisté dechovou zkoušku nedělali. Celou událost nyní policisté prošetřují jako výtržnictví, podezřelých je všech šest lidí.

Tagy: