Jágr promluvil o své nehodě: Vypadalo to hrozivě. Myslel jsem, že je to můj konec

Jaromír Jágr měl autonehodu

Nehoda Jaromíra Jágra

Hokejová legenda Jaromír Jágr se na sociálních sítích vyjádřil ke středeční autonehodě. Jeho vůz se v Praze střetl s tramvají. Jágr mimo jiné přiznal, že srážku zavinil. „Myslel jsem si, že je to můj konec,“ zmínil. Sice skončil v péči zdravotníků, vážnější zranění si ale zřejmě neodnesl.

Jágr na svém Instagramu potvrdil, že se stal ve středu dopoledne účastníkem autonehody. „Byla to moje chyba. Na Plzeňské jsem se snažil přejet z jednoho směru do druhého. Kontroloval jsem si druhou stranu a ve vhodnou chvíli jsem do ní najel. Byl ale velký provoz a v tom jsem nestihl zareagovat na tramvaj, která jela velkou rychlostí ve stejném směru jako já,“ uvedla „osmašedesátka“.

Nehoda se stala poblíž Fakultní nemocnice v Motole. Z fotografií nabouraného auta s logem kladenských Rytířů je patrné, že při srážce s tramvají byla zasažena strana řidiče. Padesátiletý Jágr skončil v péči zdravotníků, ovšem neodnesl si vážnější zranění, které by vyžadovalo hospitalizaci.

„Myslel jsem si, že je to můj konec. Vždy jsem věřil, že vyšší moc má nade mnou ochrannou ruku a dnes jsem se o tom znovu přesvědčil. Díky Bohu. Co je ale nejdůležitější, že se cestujícím v tramvaji nic nestalo. Tímto bych tuto smutnou událost zakončil,“ dodal Jágr. Kvůli nehodě byl přerušen tramvajový provoz na čtvrt hodiny.

Tagy: