Hádka na Chebsku skončila ubodáním. Ženu měl zabít její nezletilý vnuk

Chlapec s nožem

Pokračování vraždy na Chebsku

Kriminalisté na Chebsku vyšetřují násilnou smrt 54leté ženy. Podle informací CNN Prima NEWS ji měl ubodat vlastní vnuk poté, co se pohádali. Policisté případ nechtějí příliš komentovat, protože útočníkovi má být pouhých 13 let.

Případ se stal v sobotu v pozdních nočních hodinách v jedné z obcí na Chebsku. Podle informací CNN Prima NEWS se 54letá žena pohádala se svým nezletilým vnukem, který na ni měl následně vytáhnout nůž.

Chlapec měl mít s babičkou spory už delší dobu a v osudnou sobotní noc měly vyvrcholit. Mladík měl podle informací CNN Prima NEWS starší ženu doprovázet z oslavy, údajně byla opilá. Ke zmíněné hádce mělo dojít poté, co chlapec odvedl příbuznou domů.

Policisté na případ uvalili informační embargo. Potvrdili však, že vyšetřují závažný zločin, ve kterém hraje roli nezletilá osoba.

„Při násilném trestném činu došlo k úmrtí 54leté ženy. Vzhledem k tomu, že v případu figuruje nezletilá osoba, nemůžeme poskytnout žádné další informace,“ uvedl pro CNN Prima NEWS policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Tagy: