Hromadná nehoda před Prahou: Auto mělo srazit lupiče, následoval karambol. Dálnice D1 stála

Na D1 před Prahou srazilo auto chodce, provoz stál, tvořily se dlouhé kolony.

Tragická nehoda na dálnici D1

Provoz na dálnici D1 před Prahou v úterý ráno zastavila tragická nehoda, při které auto srazilo a usmrtilo muže prchajícího patrně od vloupání. Při následné hromadné nehodě se zranili další dva lidé. Provoz na dálnici ve směru do hlavního města byl zastavený zhruba tři hodiny. Tvořily se dlouhé kolony. Informovali o tom na síti X policisté a záchranáři. Případ řeší kriminalisté.

Kolize se odehrála po 6:00 na 4,5. kilometru dálnice mezi sjezdem z dálnice na Průhonice a sjezdem na Chodov. „Podle prvotních zjištění přebíhal muž dálnici a srazilo ho vozidlo. Následně přeletěl do protisměru, kde se kvůli tomu srazila další auta,“ uvedla ráno policie na síti X. Později doplnila, že kriminalisté prověřují informaci, že muž přebíhající dálnici utíkal z přilehlého parkoviště, kde se pravděpodobně vloupal do auta.

ČTĚTE TAKÉ: Černý den na české železnici: Dva lidé byli sraženi, jeden zemřel. Další vlak najel do kamení

Záchranáři nejprve informovali o dalších třech zraněných, později ale uvedli, že z místa nehody nakonec odvezli dva pacienty. Zhruba šedesátiletá žena a stejně starý muž utrpěli poranění hrudníku. Policie regulovala provoz a odkláněla auta, která místo nehody objížděla přes čerpací stanici.

VIDEO: Záběry z místa nehody

Tagy: