Na dálnici u Olomouce boural kamion, prorazil svodidla. Provoz stojí, na místě jsou kolony

Nehoda kamionu uzavřela ve čtvrtek ráno dálnici D35 u olomoucké městské části Nemilany. Uzavřeny jsou jízdní pruhy ve směru na Mohelnici, informoval mluvčí hasičů Josef Koláček. Podle dopravních informací policie se nehoda obešla bez zranění, na místě se vytvořily dlouhé kolony.

„Došlo k proražení a poškození svodidel. Provedli jsme protipožární opatření a zajistili únik provozních kapalin. Aktuálně čekáme na přeložení nákladu, uvedl mluvčí hasičů.

ČTĚTE TAKÉ: Neštěstí v albánském ráji. Na populární pláži se utopila slovenská turistka

Podle dopravních informací policie se nehoda stala v 04:30 na 271. kilometru dálnice D35 na trase Lipník nad Bečvou – Olomouc.

Policisté na síti X informovali, že kvůli havárii je uzavřen celý směr. „Vozidla odkláníme na exit 272 u Nemilan. Kvůli překládce nákladu a následnému vyproštění kamionu bude dálnice uzavřena minimálně celé dopoledne,“ uvedli v příspěvku.

Smrtelná nehoda se stala v úterý na Znojemsku. Jeden člověk zemřel a čtyři lidé se zranili při havárii na silnici I/53 u Suchohrdel u Miroslavi. Na komunikaci došlo ke střetu nákladního auta s dodávkou.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Tragédie v chatové oblasti na Slovensku. Mladík se zabil pádem z okna, roli zřejmě hrál alkohol

Tagy: