Tragický konec roztržky mladíků na Jablonecku. Kriminalisté řeší vraždu, pachatele zadrželi

Kriminalisté vyšetřují vraždu na Jablonecku.

Kriminalisté vyšetřují vraždu na Jablonecku

Kriminalisté na Jablonecku vyšetřují od sobotního večera vraždu. Zadrželi pachatele, kterému nebylo ještě osmnáct let. Obětí je podle informací CNN Prima NEWS muž, údajně jeho kamarád.

Záchranáři a kriminalisté vyjížděli v sobotu večer k domu poblíž centra města. „Co jsem slyšela, tak se dva kluci poprali, jeden toho druhého pobodal a pak utekl,“ řekla reportérovi obyvatelka sousedního domu. Policisté podle ní po pachateli pátrali a ještě v průběhu noci ho dopadli. Obdobně věc popisují i další obyvatelé ulice.

ČTĚTE TAKÉ: Záhada vraždy devítileté holčičky v Praze. Policie si je pachatelem jistá, na soud ale nedošlo

Nakolik je to přesný popis tragické události, ale není jasné. Vyšetřovatelé jsou velmi struční. „Od  sobotního večera prošetřují kriminalisté zvlášť závažný zločin na Jablonecku. Pachatel byl zadržen a omezen na osobní svobodě, tudíž nehrozí, že by ve svém jednání dále pokračoval. Vzhledem k tomu, že se jedná o osobu mladistvou, nebudeme k případu uvádět žádné bližší informace,“ uvedla Vladimíra Šrýtrová, mluvčí policie Libereckého kraje.

Podle informací CNN Prima NEWS je zraněný i dopadený muž. Zda je to následek rvačky s obětí jeho činu nebo ho zranili policisté při zadržení, zatím není jasné. Motiv hádky dvojice není známý.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Policisté vyšetřují vraždu na Karlovarsku

Tagy: