Autobus plný mladých fotbalistů pohltily plameny. Katastrofa, líčí klub z Jesenicka

Na Červenohorském sedle se vznítil autobus s mladými fotbalisty.

Požár autobusu s mladými fotbalisty

Mladí fotbalisté z Jesenicka se po ničivých povodních vrátili na hřiště, pak je však potkala další katastrofická událost. Na Červenohorském sedle se s nimi v úterý odpoledne vznítil autobus. Všichni se včas dostali do bezpečí, požár však vůz kompletně zničil.

Hasiči vyjížděli k hořícímu autobusu na silnici I/44 pod Červenohorským sedlem okolo druhé hodiny odpoledne. Převážel 15 fotbalistů včetně trenérů. Šlo o sportovce klubu FK Warex Jeseník. „Po třítýdenní povodňové pauze vyrazili naši dorostenci na utkání do Bohuňovic. Cestou zpět nás postihla další katastrofická událost,“ uvedli zástupci klubu v příspěvku na Facebooku.

ČTĚTE TAKÉ: Křik dětí a převrácený autobus se 70 lidmi. Po nehodě v Británii zasahovaly desítky záchranářů

Všichni pasažéři včetně řidiče opustili hořící autobus včas. Ani pohotový zásah hasičů však nezabránil kompletnímu zničení vozu. „Při našem příjezdu už byl celý v plamenech,“ sdělili hasiči na Facebooku. Po zlikvidování požáru zajistili únik kapalin a odčerpali zhruba 200 litrů nafty z nádrže.

Po třítýdenní povodňové pauze vyrazili naši dorostenci na utkání do Bohuňovic. Cestou zpět nás postihla další...

Posted by FK WAREX Jeseník on Sunday, October 6, 2024

Příčinou vznícení autobusu byla technická závada motoru. Výše škody činí asi 200 tisíc korun. „Některým hráčům shořely osobní věci i fotbalové vybavení,“ napsali zástupci klubu k příspěvku.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Nehoda kamionu u Olomouce uzavřela dálnici D35. Řidiče vyprošťovali z kabiny lezci

Tagy:
dopravní nehoda Facebook povodeň katastrofa fotbalista fotbal sport Jeseník Červenohorské sedlo okres Jeseník Bohuňovice katastrofy, nehody a mimořádné události nehody a mimořádné události