Nabourali do sebe a začali se hádat. Nevšimli si, že jedno z aut začalo hořet

Během hádky začalo jednomu z nich hořet auto

Nečekanou dohru měla sobotní autonehoda v centru Brna. Podle svědků se po běžné srážce dvou aut oba řidiči do sebe pustili a začali se hádat. Uniklo jim tak, že mezitím vůz jednoho z nich začal hořet.

K nehodě došlo v sobotu před desátou dopoledne na křižovatce ulic Kounicova a Smetanova. Na videu je vidět, jak z jednoho z aut šlehají plameny, které se snaží hasiči zkrotit. Scéně jak z filmu přitom předcházela jen drobná a banální nehoda.

„Řidič osobního automobilu Škoda Octavia dával přednost na majáky přijíždějící sanitce, za ním jedoucí řidič osobního automobilu Ford nestačil reagovat a narazil do něj zezadu,“ uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Oba řidiči následně z aut vystoupili a podle svědků se začali hádat. Nezpozorovali, že jeden z nabouraných vozů začal mezitím hořet. „Možná, že kdyby jejich řešení bylo umírněnější, všimli by si dříve a automobil nemusel shořet,“ dodal Malášek.

„Při příjezdu na místo události byl již osobní automobil celý v plamenech. Nasadili jsme jeden vodní proud a během pár minut jsme dostali požár pod kontrolu,“ řekl mluvčí hasičů David Jirouš.

Podle hasičů požár mohla způsobit palivová hadička, která se po nehodě uvolnila. Osmnáct let staré osobní auto plameny zcela zničily.

Tagy: