Náhlý kolaps a převoz do nemocnice. Ladislav Frej je na jednotce intenzivní péče v IKEM

Ladislav Frej

Frej v nemocnici

Ladislav Frej náhle zkolaboval a musel být převezen do Institutu klinické a experimentální Medicíny (IKEM). O nešťastné události informoval deník Blesk. Herec, známý ze seriálu Nemocnice na kraji města, už tuto nemocnici dobře zná. V minulosti se tam dvakrát léčil se srdcem.

Podle informací deníku Blesk by se měl Frej nacházet na jednotce intenzivní péče. „Viděla jsem ho, když mě propouštěli,“ řekla deníku jedna z pacientek, která v této pražské nemocnici podstoupila operaci srdce.

V Institutu klinické a experimentální medicíny se 80letý herec léčil již v minulosti. Poprvé v den výročí smrti jeho manželky Věry Galatíkové. Tehdy Frej podstoupil katetrizační ablaci. Naposledy nemocnici navštívil před pěti lety, tehdy podstoupil druhý zákrok. „Doktoři mě upozornili, že úspěšnost je sedmdesát procent,“ svěřil se tehdy Blesku. „Tak jsem, holt, byl poprvé v těch zbývajících třiceti procentech. Naštěstí to podruhé vyšlo,“ doplnil.

Zda se Frej v nemocnici opět léčí se srdcem, se zatím neví. On ani jeho nejbližší se k jeho hospitalizaci zatím nevyjádřili.

Tagy: