Schillerová a Havlíček v čele ANO? Umí jednu věc, kterou Babiš nedělá, shodují se komentátoři

Ještě větší zviditelnění Karla Havlíčka a Aleny Schillerové v čele hnutí ANO je vstřícný krok vůči voličům. Pro ně samotné to však může být dvousečnou zbraní v budoucí bitvě o předsednictví hnutí ANO, jehož šéfem zatím zůstává Andrej Babiš. Shodli se na tom komentátoři Petr Fischer a Petr Kolář ve vysílání CNN Prima NEWS.

Komentátor Petr Fischer pro CNN Prima NEWS uvedl, že nasazení Aleny Schillerové a Karla Havlíčka se dá chápat jako vstřícný krok směrem k voličům díky jejich vyšší schopnosti sebereflexe. „Oba občas přiznávají chybu ANO, to Andrej Babiš nedělá,“ vysvětlil Fischer. Jako příklad uvedl nedělní diskusi v pořadu Partie Terezie Tománkové. „Schillerová přiznala, že se jim nepovedla důchodová reforma. To samé občas utrousí Havlíček,“ řekl Fischer.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Polívčička, paraplíčko, pětikolka a autobus řítící se proti zdi. Jaké hlášky padly v Partii?

Souhlasí s ním také komentátor Petr Kolář. To, že jsou oba vidět, jim může, ale zároveň nemusí pomoci v budoucím boji o předsednictví jejich politickému uskupení. „Voliči hnutí ANO ale půjdou dál za Babišem, ne za Schillerovou nebo Havlíčkem,“ upozornil.

Komentátoři také rozebírali setkání Pavla se Zemanem, důchodovou reformu, o níž jedná vláda, a další témata. Na celý rozhovor se můžete podívat ve videu níže.

Tagy: