Potřebuji zresetovat, vzkazuje Dara Rolins z dovolené s Nedvědem. Po O2 areně plánuje zmizet

Dara Rolins se svěřila s plány na Silvestra.

Rozhovor s Darou Rolins

Zpěvačka Dara Rolins plánuje uvítat nový rok v italském Livignu společně se svým partnerem Pavlem Nedvědem. Pak už ji čeká intenzivní pracovní období spojené s přípravou koncertů v O2 areně. Pro pořad Showtime na CNN Prima NEWS ale prozradila, že po show nejspíše prchne do nějaké exotiky, kde si chce od všeho a všech odpočinout.

„Přestože se říká, že ten vánoční čas je stresující, tak já si ho užívám a nenechám si ho ničím zkazit. S Pavlem jsme se domluvili, že spolu chceme být i na silvestra a společně přivítat nový rok. Takže odjíždíme na hory do Livigna,“ uvedla pro Showtime zpěvačka.

ČTĚTE TAKÉ: Těžké chvíle Dary Rolins. Přiznala drama před show v Praze, dusila se a skončila v záchrance

Odtud se však bude muset vrátit o něco dřív, neboť ji čeká příprava koncertů v O2 areně. „Tentokrát jsou dva a bude to mazec, je kolem toho strašně práce. Máme tam spoustu změn, nových hostů a nové choreografie,“ lákala fanoušky zpěvačka.

Jak sama přiznala, tento rok byl pro ni ve všech směrech naplňující. „Mám ohromnou radost, že se povedla ta O2 arena. Navíc ten zážitek zpod Eiffelovky v Paříži, když jsem se mohla projít s těmi největšími hvězdami,“ sdělila zpěvačka, která reprezentovala Českou republiku a Slovensko na přehlídce značky L’Oréal, kde šla po boku hereček Helen Mirrenové, Evy Longorii či modelky Kendall Jennerové.

Jakmile však bude mít odehrané koncerty v O2 areně, plánuje Dara načerpat síly někde u moře. „Nashromáždila se ve mně potřeba resetovat. Mám to trošku vymyšlený, ale ještě nechci přesně říkat, jak dlouho a kde, ale určitě mám v plánu tak dva měsíce si odpočinout od sociálních sítí i od lidí, chci pracovat na novém albu a potřebuju nové vjemy natáhnout do sebe,“ sdělila se smíchem.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Rolins prozradila detaily vztahu s Nedvědem. Já jsem řidič, on moje slečna Daisy, smála se

Tagy: