Vražda v Teplicích: Policie zatkla podezřelého, detaily případu halí tajemství

Kriminalisté v Teplicích vyšetřují vraždu. Čin se odehrál ve středu večer v teplické části Trnovany. Podezřelého muže se policistům podařilo během chvíle zadržet.

Vraždu v Teplicích vyšetřují policisté

Kriminalisté v Teplicích vyšetřují vraždu. Čin se odehrál ve středu večer v teplické části Trnovany. Podezřelého muže se policistům podařilo během chvíle zadržet.

Vše se mělo odehrát ve středu v podvečer v Thámově ulici na okraji Teplic. Z jednoho z řadových domů prý lidé kolem čtvrt na sedm večer uslyšeli střelbu. Okamžitě proto zalarmovali policisty. „Krajští kriminalisté se zabývají násilným trestným činem, při kterém došlo k úmrtí osoby. K činu mělo dojít včera ve večerních hodinách na Teplicku. V souvislosti s tímto incidentem policisté zadrželi jednu osobu. Ke zjištění příčiny úmrtí oběti byla nařízena soudní pitva,“ uvedla policie na sociální síti X.

V jednom z bytů policisté našli mrtvého muže. Hned od začátku bylo patrné, že nezemřel přirozenou smrtí. Místní obyvatelé pro CNN Prima NEWS uvedli, že obětí má být muž arabské národnosti.

Okolnosti samotné události jsou předmětem dalšího prověřování. „Tudíž nelze v tuto chvíli sdělit bližší informace,“ uvedla policie. Jisté je, že kriminalisté pachatele v následujících hodinách obviní z vraždy. Za tu mu hrozí až 18 let vězení. Zároveň pro něj budou požadovat vazbu.

Proč mezi muži došlo ke konfliktu a jaký byl motiv útoku, je předmětem vyšetřování. Jen od začátku letošního roku přitom policisté v Ústeckém kraji evidují už 11 vražd nebo pokusů o ně.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Plzeň obchází strach. Neznámý muž napadá ženy. Došlo i ke znásilnění, lidé se místu vyhýbají

Tagy:
policie vražda krimi násilná smrt okres Teplice pitva