Vrátí se Muradov k Bagárové? Zpěvačka naznačila usmíření citátem z Bible

Před měsícem oznámila Monika Bagárová na sociálních sítích rozchod se zápasníkem MMA Makhmudem Muradovem. Nyní to však vypadá, že naděje na jejich usmíření stále existuje. Partneři, kteří mají spolu dceru Rumii, spolu tráví zase čas. Že by mohlo jít o návrat, naznačila i samotná Bagárová.

„Odpustíte-li totiž lidem jejich prohřešky, odpustí také váš nebeský Otec vám,“ napsala zpěvačka na sociálních sítích oblíbený citát z Bible. Co a komu přesně odpouští, neuvedla. Její příznivci ale odhadují, že by mohlo jít o jejího expartnera Muradova.

Na přímý dotaz na Instagramu, zda jsou opět spolu, odpověděla vyhýbavě. „Ruminka je náš smysl života. Oba pro ni dýcháme a uděláme vždy vše pro to, aby byla šťastná a nechybělo jí nic,“ vzkázala.

Bagárová tvořila pár se zápasníkem MMA tři roky. Na Boží hod však oznámila rozchod. „S Machem jsme se rozešli z mnoha důvodů. Oba se ale budeme snažit, aby Rumince v životě nechyběl úsměv a radost ze života,“ napsala tehdy na Instagram.

Zpěvačka se poté na chvíli stáhla z veřejného života. Její oznámení vyvolalo bouřlivou reakci. Někteří fanoušci vyčítali Muradovi, že se svou rodinou netrávil tolik času a více se pohyboval v rodném Uzbekistánu.

Spekulovalo se také o tom, že byl Bagárové nevěrný. V MMA kruzích kolovali zvěsti, že si zápasník ve své rodné zemi pořídil další dítě. Tyto spekulace však sportovec okamžitě vyvrátil. „Důvodů pro rozchod bylo víc. Ale novou holku nebo miminko, jak někteří píšou nebo říkají, nemám,“ uvedl zápasník.

V posledních týdnech se zřejmě zápasník MMA rozhodl trávit více času s rodinou. Za dcerou přicestoval v prvním lednovém týdnu, společné snímky sdílel na sociálních sítích také o týden později.

„Mediálně je to zbytečně takové dramatické. My jsme s Machem právě naopak úplně v pohodě a fungujeme jako rodiče, kteří tu jsou pro své dítě,“ uvedla webu Extra Bagárová s tím, že Machovi nikdy nepřestane být vděčná za to, že s ní zplodil jejich holčičku.

Jinak to ale vidí zdroje z jejich okolí. Podle nich má být totiž dvojice zase spolu. „Je to comeback. Minimálně část víkendu trávili dohromady,“ řekl nejmenovaný zdroj s tím, že nemá jít jen o provozní záležitosti.

Zda jde skutečně o usmíření, zůstává zatím nejasné. Bývalí partneři zatím na dotazy deníku nereagovali. Trávit spolu více času ale mohou i kvůli jejich dceři Rumii.

Tagy: