Styděl jsem se, že jsem z Česka, přiznal Gránský. Rada od Brzobohatého mu změnila život

David Gránský

David Gránský o Irsku

Herec ze seriálu ZOO David Gránský zavzpomínal v pořadu 7 pádů Honzy Dědka na své dospívání, během kterého strávil pět let v Irsku. „Styděl jsem se, že jsem z Česka,“ připustil.

Do Irska odjel Gránský v sedmi letech. Jeho otec tam totiž dostal pracovní nabídku. Původně měl s rodinou v zemi strávit pouhé dva měsíce, nakonec tam prožil pět let. „Bydlel jsem tam, chodil do školy, prožíval první lásky. Mluvil jsem víc anglicky než česky,“ popsal mladý herec.

„Styděl jsem se, že jsem z Česka. Všichni si už mysleli, že jsem Ir. Byl jsem tam velmi spokojený,“ prozradil. Návrat do rodné země proto pro něj nebyl jednoduchý. „Musel jsem jít o rok níž do školy. Dohnat český dějepis a zeměpis. Angličtinářky mě nesnášely. Moc mi nerozuměly a říkaly nesmysly. Já je opravoval. Ale nějak jsme to zvládli. I maturitu mám,“ pobavil Honzu Dědka v jeho 7 pádech Gránský.

Herec je už dva a půl roku šťastně ženatý s optičkou Nikolou Gránskou. „Je to moje kotva. Já jsem bohém a je fajn mít doma člověka, který má všech pět pohromadě,“ popsal.

Gránskému asistuje manželka

Partnerka má pod kontrolou nejen Gránského oči, ale i diář. „Stará se mi o termíny, protože je zodpovědná. Ondra Brzobohatý mi před lety, když jsem se mu svěřil, že diář moc nezvládám a že se bojím, že na něco zapomenu nebo si dám dvě povinnosti na stejný čas, doporučil, abych si na to někoho našel,“ vzpomínal Gránský.

Když ale s manželkou zjistili, kolik taková asistentka nebo asistent stojí, rozhodli se peníze ušetřit. „Moje žena řekla, že se o to radši bude starat sama a za ušetřené peníze pak někam pojedeme na dovolenou,“ vysvětlil. Pod ženinou kontrolou je prý šťastný. Celý rozhovor si poslechněte v pořadu 7 pádů Honzy Dědka v úterý 25. ledna ve 21:35 na Primě.

Tagy: