Šílený manévr v Kopidlně: Dodávka vytlačila řidičku z vozovky. Agresor jí ještě vynadal

Nebezpečné silniční manévry na Jičínsku

Nebezpečný manévr na silnici

Řidič v Kopidlně na Jičínsku předvedl šílené chování. Svou dodávkou vytlačil z vozovky auto dvacetileté ženy a následně jí začal vyhrožovat. Pravděpodobně nesnesl, že ho v předchozím úseku předjela. Poté z místa nehody odjel. Policie zveřejnila video z celého incidentu.

„Policisté z dopravního inspektorátu v Jičíně řeší dopravní nehodu, ke které došlo v uplynulých dnech v obci Kopidlno. Vozidlo značky Renault řídil šestačtyřicetiletý muž, který začal předjíždět škodovku jedoucí přes železniční přejezd. Při předjíždění měl řidič do ní narazit pravým bokem do levé přední a boční části. Tímto vytlačovacím manévrem měl donutit dvacetiletou řidičku k náhlému zastavení vozidla,“ uvedla policejní mluvčí Martina Jandová na webových stránkách.

ČTĚTE TAKÉ: Boeing 737 sjel v Senegalu z ranveje, na místě začal hořet. Úřady hlásí 11 zraněných

Když žena zastavila, měl řidič z vozidla vystoupit a začít jí vyhrožovat, dokonce došlo ke slovnímu napadení. Podle policistů ho zřejmě naštvalo předchozí předjetí mladou řidičkou.

„Poté nastoupil zpět a z místa dopravní nehody odjel, aniž by splnil své zákonné povinnosti účastníka dopravní nehody. Hlídkou policie byl řidič vypátrán a ztotožněn až následně,“ poznamenala Jandová.

Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob. „Dechová zkouška byla u řidičky provedena s negativním výsledkem, ovlivnění alkoholem se u řidiče nepodařilo vyloučit ani prokázat z důvodu odjetí z místa dopravní nehody. Celková škoda na obou vozidlech se vyšplhala na výši 90 tisíc korun,“ dodala policejní mluvčí s tím, že věc byla oznámena příslušnému správnímu orgánu k projednání.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Záběry z Pardubic odhalily krutý detail neštěstí. Děti skočily přímo pod kopyta splašeného koně

Tagy:
policie železniční přejezd nehody krimi manévr doprava silnice dopravní bezpečnost Jičín