Nebezpečný pachatel měl pobodat muže v Hořovicích. Do nemocnice ho dopravil vrtulník

Policisté v Hořovicích pátrají po nebezpečném pachateli, který měl pobodat jiného člověka

Pobodaný muž u Hořovic

V Hořovicích na Berounsku má podle agentury AKTU.cz probíhat pátrání po nebezpečném pachateli, který měl u cvičiště psů pobodat muže. Podle AKTU.cz měl agresor muži podříznout hrdlo a bodnout ho do srdce. Mluvčí policie Středočeského kraje Michaela Richterová pro CNN Prima NEWS potvrdila, že na místě jsou policisté a muž byl letecky transportován do nemocnice. K rozsahu jeho zranění však zatím bližší informace neposkytla.

„Na místě působí několik hlídek, včetně berounských kriminalistů,“ sdělila pro CNN Prima NEWS Richterová. Zraněný muž musel být letecky přepraven do nemocnice. Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování nemohla mluvčí případ podrobněji komentovat ani potvrdit, zda v okolí po někom skutečně pátrají.

ČTĚTE TAKÉ: Požár paneláku v Mladé Boleslavi: Rozšířil se od kabelů k solárním panelům, 100 lidí evakuovali

Pobodaného muže u lesní cesty nalezl v pondělí odpoledne náhodný kolemjdoucí. Les prohledávají také policisté se psy, kteří se snaží najít jakoukoli stopu. Ve večerních hodinách se do pátrání zapojily i jednotky dobrovolných hasičů.

Podle mluvčí středočeských záchranářů Moniky Novákové měl muž poraněnou hlavu a krk. „Záchranáři pacienta intubovali a napojili na plicní ventilaci. Následně byl letecky převezen do Fakultní nemocnice v Motole,“ sdělila mluvčí pro CNN Prima NEWS.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Vlak na Mělnicku smetl auto z přejezdu, řidič zemřel. Hasiči evakuovali přes 50 cestujících

Tagy: