Nečekaně zemřel slavný MMA zápasník Vasconcelos. Bylo mu 38 let, dříve randil s Demi Lovato

Ve věku 38 let zemřel bývalý MMA zápasník Guilherme „Bomba“ Vasconcelos, který v minulosti randil se zpěvačkou Demi Lovato. Jeho smrt potvrdila deníku TMZ rodina, příčina úmrtí zatím nebyla zveřejněna.

Rodina potvrdila jeho smrt prostřednictvím portálu TMZ. Zápasníkův strýc Walter Vasconcelos Jr. později smutnou zprávu sdílel i na Facebooku. „Je to velmi smutné rozloučení, můj milovaný synovče, kmotřence, otče malé Naomi, milovaný synu mé sestry Elisabete,“ napsal s tím, že se moc těšil, až se celá rodina společně sejde na Vánoce. „Bohužel se tak už ale nestane,“ dodal.

Triste, tristíssima sua despedida, Guilherme Vasconcelos! E tão longe de nós nos EUA. Meu sobrinho querido, meu afilhado...

Posted by Walter Vasconcelos Jr on Tuesday, October 15, 2024

Vasconcelos, přezdívaný „Bomba“, měl bohatou kariéru v MMA. Během ní zápasil v UFC, Bellatoru a dalších MMA organizacích. Byl čtyřnásobným mistrem v jiu-jitsu, držitelem černého pásu a úspěšným brazilským šampionem.

ČTĚTE TAKÉ: Krainová se ozvala po operaci. Jsem jak přejetá kamionem, říká. Potřebuje si prý dát pauzu

Na svém Instagramu se mohl pochlubit tituly z národních i světových šampionátů a svou dlouholetou sportovní kariérou. Poslední příspěvek na jeho Instagramu ukazoval jiu-jitsu studio jen několik hodin před jeho smrtí, poznamenal magazín Us Weekly.

Vasconcelos byl známý nejen svými úspěchy v bojových uměních, ale také svým krátkým vztahem se slavnou zpěvačkou Demi Lovato. Jejich románek odstartoval v roce 2017, kdy byli společně viděni při oslavě Nového roku, po několika měsících se ale rozešli.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Dyková představila nový Hřebejkův film o fake news. Sama jsem nějaké fámy vypustila, přiznala

Tagy:
Brazílie úmrtí UFC zápas Showtime MMA Demi Lovato sport Guilherme „Bomba“ Vasconcelos společenská rublika