Dyková představila nový Hřebejkův film o fake news. Sama jsem nějaké fámy vypustila, přiznala

Tatiana Dyková představila svůj nový film.

Rozhovor s Tatianou Dykovou o filmu Výjimečný stav

Když dáte dohromady Tatianu Dykovou a Ondřeje Vetchého, je jasné, že to bude stát za to. Když je ještě k tomu režíruje Jan Hřebejk, úspěch je na světě. Dyková nyní pro Showtime popsala novou českou komedii Výjimečný stav.

„Musíš za svou pravdou stát.“ To hlásá nová česká komedie Výjimečný stav, kterou po sedmileté pauze natočil režisér Jan Hřebejk jako svůj další celovečerní film. Ústředním tématem snímku je problematika fake news, tedy lživých zpráv.

ČTĚTE TAKÉ: Herečka Eva Holubová se ozvala z nemocnice. Zmínila šanci začít novou kapitolu, přidala i foto

„Podle jedné z hvězd snímku však dnešní dobu zcela neodráží. Film měl premiéru v Bratislavě a všichni říkali, že to je skvělá nadsázka a jak je to absurdní. Tak jsem si říkala, jak je dobré, že lidi stále myslí, že to je absurdní,“ řekla pro Showtime Dyková. Podle ní snímek otevírá spoustu otázek, které nás v dnešní době trápí.

„Natáčení jsem si moc užívala. Byla jsem šťastná, že jsme se zase po dlouhé době setkali. Celé natáčení byla opravdu intenzivní tvůrčí práce, a to jak s Ondrou Vetchým, tak s Jordanem Hajem,“ pochválila Dyková herecké kolegy.

Dyková pro Showtime uvedla, že fake news v reálném světě nerozpozná a že už mnohokrát naletěla. Přiznala také, že sama nějaké fámy již v minulosti vypustila. „Takové mlžení mě baví, používám to jako takovou záclonku před naším soukromím,“ dodala.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Byla jsem naivní a dělala chyby, řekla Menzelová. Nikomu nic není do toho, jak teď žiju

Tagy: