Krainová se ozvala po operaci: Jsem jak přejetá kamionem. Potřebuji si dát pauzu

Známá česká modelka a influencerka Simona Krainová v posledních dnech promluvila na svém Instagramu o zdravotních komplikacích, které ji přinutily podstoupit operaci. Nyní se zotavuje a přestože přiznává, že se necítí úplně nejlépe a sama sebe přirovnala ke „zmačkanému papíru“, zůstává pozitivní a motivuje své fanoušky, aby si vážili každého dne a užívali si život naplno.

Krainová se minulý týden na svém Instagramu svěřila s tím, že má před sebou lékařský zákrok. „Nechci a nebudu tady fňukat, ale mám nějaké zdravotní potíže a musím příští týden na operaci,“ napsala otevřeně.

ČTĚTE TAKÉ: Herečka Eva Holubová se ozvala z nemocnice. Zmínila šanci začít novou kapitolu, přidala i foto

„Až se zase oklepu a naberu sílu, budu zpět. Mezitím bych se vám předem chtěla omluvit, když se na moment trošku schovám... potřebuju si prostě na chvilku dát pauzu,“ uvedla Krainová s tím, že v tuto chvíli potřebuje více než kdy jindy podporu svých fanoušků. „Vaši energii, sílu a lásku,“ apelovala na své sledující. Vyzvala je, aby se nevzdávali a užívali si života plnými doušky, protože podle ní je život krátký, ale nádherný.

Znovu se fanouškům ozvala v pondělí po zákroku a prozradila, že zdravotní problémy ji přinutily přehodnotit priority. „Můžete mít tisíc problémů v životě, ale dokud nemáte zdravotní problém, nemáte žádný problém,“ sdělila modelka. Dodala, že pevné zdraví je jako neviditelná koruna, kterou si uvědomíme až ve chvíli, kdy ji ztratíme.

Zároveň vyjádřila vděk lékařům a zdravotníkům, kteří jí pomáhají s uzdravením. „Děkuji ze srdce doktorům, sestřičkám a všem těm statečným lidem, co každý jeden den ty naše občas padající koruny z našich hlav s maximálním nasazením a empatií nasazují zpátky,“ poděkovala. Uvedla, že nyní si chce uchovat klid a soukromí. Konkrétní detaily ohledně své diagnózy ani nemocnici, v níž se nachází, proto záměrně neprozradila.

Přestože se v tuto chvíli cítí jako „přejetá kamionem“ a „zmačkaná jako kus papíru“, neztrácí prý bojovného ducha a zdůrazňuje, že navzdory náročné situaci „jede dál“. Fanouškům doporučila, aby na sebe dávali pozor, vážili si zdraví a užívali si každý nový den jako zázrak.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Že mě lidé představují jako sestru Kuchařové? Štve mě to, ale zvykla jsem si, říká Blaško

Tagy: