Nedokáže bez toho žít, tvrdí přátelé Vémoly o ohlášeném konci Terminátorovy kariéry

Střípky z oslavy 38. narozenin Terminátora Karlose Vémoly (1. července 2023)

Přátelé Karlose Vémoly prozradili, zda věří v jeho ohlášený konec kariéry

Poslední oslava narozenin Karlose Vémoly coby bojovníka? Pokud to myslí s koncem kariéry vážně, bylo by tomu v sobotu tak. Populární bijec totiž nedlouho po prohře s Patrikem Kinclem ohlásil, že jej čekají ještě tři zápasy a konec. Grandiózní finále by přitom měla obstarat odveta se slovenským rivalem Attilou Véghem. „Nevím, jestli to myslel vážně,“ říká pro CNN Prima NEWS jeho manželka Lela.

Na sobotní oslavu 38. narozenin Karlose Vémoly dorazilo několik desítek jeho přátel. Ve Vémolandu tak bylo pořádně veselo. Oslovení hosté však odpovídali i na vážnější otázku, zda známý bojovník opravdu ukončí kariéru po odvetném souboji se slovenským soupeřem Attilou Véghem.

ČTĚTE TAKÉ: Šelmy na dosah ruky, leniví krokodýli a fůra přátel. Vémola velkolepě slavil 38. narozeniny

„Myslím si, že Karlos pochází z olomouckého tvrdého jádra, takže ten odchod ještě není aktuální. Na jeho finální sbohem si ještě počkáme,“ odpověděl CNN Prima NEWS například hokejový agent Jiří Hamal.

Vémola první zápas s Véghem prohrál v roce 2019 už v prvním kole knockoutem. V odvetě by chtěl svou porážku odčinit. Do té doby jej ale čekají minimálně dva zápasy. Proto mluví o třech duelech do konce sportovní cesty.

„Je jasné, že si taky uvědomuje, že nemůže zápasit donekonečna. Ne na téhle úrovni. Ale nemyslím si, že to bude tak brzo, jak říká. Myslím, že on bez sportu nedokáže žít, takže bude zápasit déle, než říká,“ myslí si například trenér André Reinders.

Podobně to vidí i Vémolův sparingpartner a kamarád Michal Martínek: „Nesmíme věřit všemu, co říká. On je takový typ, že by se bez toho stejně nudil. Věřím tomu, že ho ještě budeme vídat, že mu to nedá. Takže já mu tohle moc nežeru,“ směje se zápasník organizace KSW.

Pochyby nad ohlášeným koncem kariéry má i Vémolova manželka. „Nevím, jestli to myslel vážně. (směje se) Můj muž je bojovník duší i tělem. Takže těžko se mi k tomu vyjadřuje. Můžu si myslet cokoliv, ale nevím,“ řekla Lela.

Odchodu Terminátora do důchodu ale naopak věří třeba bojovník a promotér v jedné osobě Tomáš Le Sy. „Zatím není důvod nevěřit tomu, co Karlos řekne. Takže pokud to tak cítí a vidí, tak to tak asi bude. Mě to bude samozřejmě mrzet. A myslím, že nejenom mě, ale spoustu lidí. Ale pokud on cítí, že je správný moment, tak mu držím palce i v konci kariéry,“ uvedl šéf Clash of the Stars s tím, že místo v jeho organizaci by se pro slavného bojovníka určitě našlo.

„Uvidíme, jestli by měl zájem. Karlos mi ale nedávno ve zprávě ze srandy navrhnul, že by nastoupil proti celému rodu Kotlárů. Takže třeba něco takového možná v budoucnu,“ zasnil se promotér.

Organizace Clash of the Stars se specializuje na souboje influencerů a různých podivínů. Z rodiny Kotlárových už pod touto značkou nastoupili dva zástupci.

A co říká sám Vémola na to, že jeho přátelé neberou ohlášený konec kariéry moc vážně? „Díky tomu, že teď piju vodu a jím kuře s rýží, tak tomu moc nevěří. Ale to jenom proto, že za čtyři týdny je turnaj na Štvanici. Myslím si, že s Attilou to krásně ukončíme. Akorát ještě nevíme kdy,“ trvá na svém bijec.

Potvrdil také, že nedávno promotérovi Le Symu v žertu psal ohledně zápasu. „Říkal jsem mu, že když se blíží ten důchod, že si potřebuju vydělat, tak ať mi dá milion za každého Kotlára. Nastoupím proti všem. A ať je jich co nejvíc, abych si něco vydělal. Ať jich je v kleci alespoň osm,“ dodává s úsměvem Vémola.

Tagy: