Šelmy na dosah ruky, leniví krokodýli a fůra přátel. Vémola velkolepě slavil 38. narozeniny

Tři lvi, tygr, krokodýli, dravé ryby, divoké prase, mýval, papoušek a fůra přátel. Takové narozeniny můžete zažít jen v zoologické zahradě nebo ve Vémolandu, tedy v domě populárního českého bojovníka MMA Karlose Vémoly. Český Terminátor slavil v sobotu 38. narozeniny a jako vždy s velkou parádou. „Zase o rok starší. Ale užívám si to skvěle, přišlo víc lidí, než jsem čekal. Pořád mám hodně přátel,“ pochvaloval si zápasník oslavu v reportáži pro CNN Prima NEWS.

Ulice k Vémolandu byla lemována luxusními vozy. Narozeniny slavného bojovníka jsou vždycky velká událost a při jeho osmatřicetinách tomu nebylo jinak. Bránou zdobenou dvěma betonovými lvi přicházeli hosté hned od páté hodiny odpolední, kdy párty začala. Mezi dary se objevili třeba dva ulovení kanci pro čtyři velké šelmy, které má Karlos Vémola ve výbězích hned u domu, nebo obrazy slavných bojovníků.

ČTĚTE TAKÉ: Vémola exkluzivně o kauze s tygry: Docílil jsem toho, oč mi šlo. Do vězení se nechystám

Dvě lvice, lví samec a tygřice vlastně byli i součástí narozeninové oslavy, na kterou dohlíželi zpoza mříží venkovního výběhu. Mnoho hostů si tak s nadšením pořizovalo fotografie velkých šelem, kterým zjevně přítomnost desítek lidí nedělala problém. Jen v jednu chvíli se tygřice a lev zvedli a odešli do zastřešeného kotce, a to v okamžiku, kdy začala hlasitě hrát kapela píseň „Kde si včera bol“.

Vémola si oslavu zjevně užíval, procházel mezi jednotlivými hloučky přátel a neustále vtipkoval. Přesto na dotaz, zda opravdu ukončí po odvetě s Attilou Véghem kariéru, odpověděl stejně jako krátce po prohře s Patrikem Kinclem. „Myslím, že to s Attilou krásně ukončíme, ale ještě mám před sebou další tři zápasy. Takže se o tom budeme bavit, až budeme na konci.“

A co říká na ohlášený konec kariéry bojovníkova manželka? „Já nevím, jestli to myslel vážně. Můj muž je bojovník duchem i tělem, takže se mi k tomu těžko vyjadřuje. Můžu si myslet cokoliv, ale nevím, jestli to opravdu myslel vážně,“ odvětila Lela a poslala přes CNN Prima NEWS přání: „Popřála bych svému muži, aby byl sám se sebou spokojený. Protože bude-li on spokojený, tak je potom vše úžasné. A hlavně to zdraví!“

Na místo dorazilo mnoho osobností známých z bojových sportů. Jako například trenér André Reinders nebo zápasníci Michal Martínek, Alexander Cverna, Tomáš Poláček nebo promotér organizace Clash of the Stars a zároveň zápasník Tomáš Linh Le Sy.

Krmení divé zvěře

Oslavenec chtěl příchozím gratulantům návštěvu ozvláštnit mimořádným zážitkem, a tak vzal kyblík s chlazenými kuřaty a začal krmit svou divou zvěř. Nejprve hodil kousek k bazénku s krokodýly, ale ti se ani nepohnuli. „Jsou přežraný,“ pronesl Vémola a přeběhl domem k výběhu šelem. A ty neváhaly a začaly si na drůbežím mase pochutnávat.

Pro hosty byla bohatá nabídka grilovaného masa, zeleniny, salátů a nápojů všeho druhu. Jen sám oslavenec se držel dietního jídla, protože ho už 29. července čeká další zápas na pražské Štvanici.

Tagy: