Splněný vánoční sen hvězdy Teorie velkého třesku: Zbavila jsem se rakoviny, hlásí

Zbavila jsem se rakoviny, oznámila radostnou zprávu herečka Kate Micucciová, hvězda seriálu Teorie velkého třesku. Na sociální síti Tik Tok poděkovala nejen lékařskému personálu, ale také svým příznivcům za podporu, kterou jí vyjadřovali, napsal web Daily Mail.

„Mám pro vás skvělou zprávu. Zbavila jsem se rakoviny! Výsledky operace z minulého týdne potvrdily, že vše proběhlo dobře, a tudíž nemusím absolvovat žádnou další léčbu,“ sdílela herečka  jednu z nejhezčích zpráv.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Vánoční překvapení na Primě: V Inkognitu vystoupila Havlová. Pořad se mi strašně líbí, řekla

S předčasným vánočním dárkem se Kate Micucciová pochlubila na sociálních sítích v neděli. „Chtěla jsem vám všem nejdříve moc poděkovat za všechnu lásku a podporu, které se mi v celém týdnu dostalo,“ napsala. Přesně před týdnem připravila fanouškům šok, když oznámila, že bojuje s rakovinou plic, i když v životě nevykouřila jedinou cigaretu.

„Vaše podpora pro mě znamenala opravdu hodně, a to zvláště v tak nelehké době. Takže ještě jednou moc díky,“ zdůraznila. Poděkovala rovněž lékařům a sestřičkám z nemocnice, kde zákrok podstoupila, zdůraznila, že se o ni po celou dobu skvěle starali.

Hvězda diváckého hitu nyní plánuje trávit svátky se svým tříletým synem a manželem, hudebníkem Jakeem Sinclarem. „Jsem skutečně vděčná, že věci dopadly takto. Cítím se opravdu skvěle a jsem upřímně nadšená,“ uvedla herečka. V těchto dnech pociťuje především vděk. „Jsem ráda, že jsem vám mohla sdělit tak dobré zprávy,“ dodala.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Ať Perryho lékaře prošetří policie. Pomohli mu k drogám, naznačila hercova expřítelkyně

Tagy: