Šokující oznámení hvězdy Teorie velkého třesku: Bojuji s rakovinou plic, nikdy jsem nekouřila

Hvězda Teorie velkého třesku herečka Kate Micucciová šokovala zprávou, že trpí rakovinou plic. V životě přitom nevykouřila ani jednu cigaretu, uvedla ve videu na platformě TikTok poté, co podstoupila operaci.

„Ahoj všichni, jsem v nemocnici, protože jsem včera (v pátek 8. prosince, pozn. red.) podstoupila operaci rakoviny plic,“ řekla ve videu sdíleném na TikToku, zatímco ležela na nemocničním lůžku. Nemoc naštěstí lékaři zachytili v brzkém stádiu.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřela hvězda z Walker, Texas Ranger a Pobřežní hlídky. Herečce bylo 53 let

Herečku diagnóza zaskočila. Nikdy totiž nekouřila. „Je to opravdu zvláštní, protože jsem v životě neměla ani jednu cigaretu. Bylo to překvapení, ale asi se to stává,“ uvedla a pokračovala: „Dobrou zprávou je, že rakovinu odhalili doktoři včas, odoperovali ji. Zkrátka jsem v pořádku.“

Nyní ji čeká několik týdnů odpočinku. „Teď se budu asi nějaký čas dávat do pořádku. Ale bude to dobrý. A proč pořád mluvím? Jsem totiž ještě na drogách,“ uvedla Micucciová. Když se video natáčelo, byla ještě pod vlivem léků.

Rakovinu plic odhalili lékaři podle britského deníku Daily Mail díky tomu, že měla některé hodnoty v krevních testech hodně vysoké. „Lékař udělal i sken plic a díky tomu si všiml skvrny na plicích,“ cituje portál herečku.

Třiačtyřicetiletá Kate Micucciová v osmi epizodách oblíbeného seriálu Teorie velkého třesku ztvárnila Lucy, lásku Raje Koothrappaliho.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Slováčková o rakovině. Chemoterapie jí mění chutě. Má pocit, jako by byla těhotná

Tagy: