Největší pikantnosti z červeného koberce: Rozchody, nové lásky, utajená svatba

Letošní 55. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech je minulostí. I tentokrát však o zajímavé momenty nebyla nouze a v českém šoubyznysu je na dlouhou dobu o čem mluvit... Co se provalilo tentokrát?

Módní trapas Jitky Čvančarové
Posměšné reakce vyvolala opulentní blankytná róba, ve které se herečka objevila na červeném koberci. Na internetu se na její účet rázem začaly objevovat nejrůznější koláže, vtipy a drsná kritika. „Byla bych raději, kdyby se mluvilo víc o zahraničních hostech a oceněných než takhle dlouho o mých šatech. Já se v nich cítila dobře,“ prohlásila Jitka.

Nový přítel Lenky Krobotové
Manželství s hudebníkem Václavem Havelkou, s nímž má dva syny, Šimona a Eliáše, bylo rozvedeno teprve nedávno. Herečka si už za něj ale stačila najít náhradu. Na červeném koberci ji dělal doprovod prošedivělý vousáč, se kterým jí to velmi slušelo a oba působili zamilovaným dojmem.

Jiří Bartoška bude dědečkem
Prezidenta karlovarského filmového festivalu čeká nová životní role. Poprvé se stane dědečkem. Jeho dcera Kateřina na zahájení akce dorazila v požehnaném stavu. Je už v sedmém měsíci a Jiří neskrýval dojetí. „Těším se na to moc. Rodiče jsou od toho, aby vychovávali, babičky a dědečci od toho, aby rozmazlovali. Takže já budu rozmazlovat,“ popsal s úsměvem.

Petra Hřebíčková trojnásobnou maminkou
Její tajemství prasklo díky prezentaci filmu Zbožňovaný, v němž hrála, ale překvapivě chyběla v herecké delegaci. A tak organizátoři museli s pravdou ven: „Mateřské povinnosti,“ omluvili Petru. Teprve potom na svůj Instragram Hřebíčková napsala: „Šimon, Mikuláš, Marianka. Děkujeme všem za gratulace! Jsme šťastní jak blechy v kožichu.“ Po dvou synech se tak konečně dočkala vytoužené holčičky.

Nový hvězdný pár 
Jakub Prachař a Sara Sandeva tvoří pár nejen v novém krimi seriálu TV Prima Dvojka na zabití, ale i v soukromí. Svoji lásku oficiálně přiznali právě během filmového festivalu, který společně navštívili. „Karlovy Vary –⁠ běžte na Zátopka. S úctou J a S,“ napsal na svůj instagramový profil Prachař a ke statusu přidal fotku z jejich hotelového pokoje. Je jasné, co písmeny J a S myslel...

Issová s Ondříčkem utajili svatbu
Herečka Martha Issová, která zazářila ve filmu Zátopek, už je vdanou paní. Během festivalu přiznala, že s režisérem Davidem Ondříčkem, s nímž má dvě dcery, Františku a Emílii, se po dlouhých letech vzali. „Byla to malá rodinná svatba. Byl to pro všechny rodinné příslušníky velký den. Bylo to skvělý,“ uvedli novomanželé.

Olga Lounová přiznala vztah
Zpěvačka a herečka zavítala na festival nejen za zábavou, ale také za prací. Na kolonádě měla koncert. Během svého pobytu v lázeňském městě přiznala, že už není single. „Jsem zadaná a šťastná. Nechci to zakřiknout. O partnerovi ale až do svatby mluvit nebudu,“ prohlásila tajuplně.

Vojta Kotek už není sám
Herec Vojta Kotek už přestal skrývat novou lásku. Vyvedl ji na premiéru filmu Atlas ptáků, v němž ztvárnil jednu z rolí. V Karlových Varech se zamilovaný pár zdržel několik dní, pak zamířil na romantickou dovolenou.

Přívětivý Johnny Depp
Přestože patřil k největším hvězdám letošního festivalu, hvězdnými manýry americký herec netrpěl. Rozdával autogramy a s některými fanoušky se dokonce i ochotně vyfotil. Na otázku novinářky, jak se mu v Karlových Varech líbilo, s úsměvem odpověděl: „Rád bych tu žil.“

Tagy: