Nejzajímavější hry podzimu? V pořadu Enter vybíráme tituly, které by vám neměly uniknout

Střípky z natáčení pořadu Enter na Gamescomu, největší herní události na světě

ENTER (37)

Letošní podzim bude ve znamení velkých videoherních žní. Po kterých kouscích ale sáhnout? V herním a technologickém pořadu Enter jsme vybrali pětici nejzajímavějších titulů, které jsme si mohli s předstihem vyzkoušet, než vůbec dorazí na trh. Dotkneme se také nepříliš slavného výkonu českých esportovců a v novinkovém přehledu prozradíme, který klíčový program brzy navždy zmizí z operačních systémů Windows. Herní a technologický pořad Enter můžete sledovat každou sobotu od 22:40 na CNN Prima NEWS a na webu cnnprima.cz. Na reprízy se můžete pak těšit každé úterý ve 23:40.

Nejnovější díl začne poněkud pochmurně. Tuzemský výběr profesionálních hráčů strategie Dota 2 a střílečky Counter-Strike: Global Offensive totiž v klíčovém turnaji nedosáhl na vysněný mistrovský titul a se svým výkonem zůstal za očekáváním. Kde se stala chyba a kterým národním sestavám čeští esportovci nakonec podlehli? Na to odpoví úvodní tematický blok.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Miliony hráčů, ale také oběť propagandy. Česká videohra Arma 3 slaví deset let

Následně se přesuneme zpět na největší herní akci na světě. Tentokrát se moderátoři Jan Hrušovský a Michal Kabele zaměří na konkrétní tituly, které si stihli vyzkoušet na obřím veletrhu Gamescomu v Kolíně nad Rýnem. Z několika desítek her vybrali pětici kousků, které vyjdou ještě letos a neměly by uniknout hráčské pozornosti. Dojde na extrémně drsnou střílečku, simulátor přepadávání bank či fackovačku s králi špagetových westernů Budem Spencerem a Terencem Hillem.

V novinkovém přehledu přijde řeč na hospodářské výsledky společnosti Nvidia, která krmí trh svými výkonnými grafickými kartami. V rychlosti se také představí nové periferie od firmy Logitech a nakonec dojde na rozlučku s programem Wordpad, jenž byl součástí operačního systému Windows téměř tři dekády.

Herní a technologický pořad Enter můžete sledovat každou sobotu ve 22:40 a úterý ve 23:40 na CNN Prima NEWS. Archiv pořadu Enter najdete na webu cnnprima.cz, stejně jako starší sezóny pořadu CNN Prima Gaming. Předešlou epizodu Enteru, která se mimo jiné věnovala českým hrám v zahraničí, si můžete pustit níže:

Tagy: