Nesvačilová prolomila mlčení ke Kolečkovi: Zrušil náš výlet do Athén, den nato se oženil

Herečka Denisa Nesvačilová prolomila mlčení a poprvé od svatby scenáristy Petra Kolečka s modelkou Anetou Vignerovou promluvila. Je zklamaná a cítí pachuť zrady. „Moc mě to bolí, i to, jak v tom lidé rýpou,“ citoval její slova pro magazín Sedmička web Aha! S Kolečkem si totiž Nesvačilová malovala budoucnost.

V březnu dokonce oba plánovali romantický výlet do řeckých Athén. K tomu už ale nikdy nedošlo. „Asi dvanáct hodin před tím, než jsme měli odletět, mi napsal, že se necítí na odlet, že neví, co bude, a že potřebuje být pár dní sám, protože je toho na něj moc,“ řekla Nesvačilová podle webu Aha! magazínu Sedmička.

ČTĚTE TAKÉ: Kolečko prozradil, jak to má teď s Nesvačilovou. Prstýnek nosí zásadně na pravé ruce

Další rána pak herečku zasáhla jen o pár hodin později. „Dvacet čtyři hodin poté, co jsme měli odletět, se oženil se svou bývalou partnerkou,“ narážela Nesvačilová na Kolečkovu březnovou svatbu s modelkou Vignerovou. „O té pár dní předem mluvil velmi ošklivě,“ doplnila herečka.

Nesvačilová je ze scenáristova chování zklamaná. „Moc mě to bolí, i to, jak v tom lidé rýpou,“ vyjádřila se s tím, že nechápe bulvár, který místo toho, aby pronásledoval šťastné novomanžele, pronásleduje ji. „Pokládá mi nemístné otázky, co bych jim chtěla popřát,“ kroutí hlavou.

Utajená svatba Kolečka a Vignerové proběhla v březnu. A to jen pár dní poté, co se Kolečko po boku Nesvačilové objevil na galavečeru k udílení Českých lvů, kde vypadali velmi spokojeně. Nakonec se však scenárista rozhodl, možná právě s ohledem na rodinu a syna Jiříka, oženit s Vignerovou.

Tagy: