Nesvačilová o plánech na léto: Dětský tábor i dovolená. K moři poletí s pratetou

Herečka Denisa Nesvačilová prozradila plány na léto.

Denisa Nesvačilová o plánech na léto

Herečka Denisa Nesvačilová se během módní akce Fashion Night Brno na Špilberku v rozhovoru pro Showtime rozpovídala. Mimo jiné prozradila, jaké plány má na léto a s kým pojede letos na dovolenou.

Talentovaní čeští a slovenští návrháři se představili v rámci módní Fashion Night Brno na hradě Špilberk. Toto místo je blízké i herečce Denise Nesvačilové. „Před asi sedmi lety jsem tu pět měsíců žila, točila tady seriál s Jirkou Strachem. Takže jsem sem chodila na procházky z hotelu, dolů do barů, restaurací,“ vylíčila redakci Showtime herečka.

ČTĚTE TAKÉ: Nesvačilová otevřeně o Kolečkovi: Do grázla se zamilujete snadno. Láska není hřích, říká

Nesvačilová v rozhovoru také uvedla, že ji čeká výjimečně dlouhé volno. „Mám třítýdenní prázdniny, to se mi nestalo už několik let,“ smála se a rovnou odhalila své plány na léto: „Pojedu na dětský tábor, jako taková stínová vedoucí, protože na celou dobu nemůžu a děti miluji.“

Herečka se ale podívá i do světa. „Konečně jsem si zaplatila dovolenou a se svojí pratetou poletím na 14 dní k moři,“ prozradila Nesvačilová, čímž viditelně překvapila i reportérku Andreu Ježkovou.

Tagy: