Nesvačilová otevřeně o Kolečkovi: Do grázla se zamilujete snadno. Láska není hřích, říká

Herečka Denisa Nesvačilová po několika měsících prolomila mlčení a otevřeně promluvila o vztahu se scenáristou Petrem Kolečkem, který je ženatý s modelkou Anetou Vignerovou. V rozhovoru pro Blesk pro ženy mimo jiné prozradila, co jí pomohlo se z nešťastné lásky vzpamatovat.

Nesvačilová má za sebou hodně divoký rok. Její milostný trojúhelník s Petrem Kolečkem a jeho partnerkou Anetou Vignerovou dopadl tak, že si scenárista vybral 35letou modelku a matku svého syna Jiříka. Tu si vzal dokonce za ženu, a to jen den poté, co měl s Nesvačilovou odletět na dovolenou do Athén.

ČTĚTE TAKÉ: Patrasová tvrdí, že ji uhání vdovec po Bartošové. Lže, odmítl jsem ji, odporuje Rychtář

Ačkoliv to byla pro herečku velká rána, dnes už se na věc dívá jinak. V rozhovoru pro Blesk pro ženy prozradila, co jí pomohlo se z nešťastné lásky vzpamatovat. „Neflákat se doma a prostě něco dělat. Mít se ráda a ty věci co nejrychleji přijmout a nepatlat se v nich. A říct si, že se to stalo asi z nějakého důvodu. Na to já hodně věřím,“ svěřila se.

„Hrozně se mi ulevilo ve chvíli, kdy jsem celkem rychle pochopila – myslím celkem rychle na to, že to mohlo trvat také třeba roky – že se to nestalo mně, ale stalo se to pro mě,“ doplnila 31letá umělkyně. Stejný přístup doporučuje i ostatním ženám.

Kolečko nebyl zadaný, ale rozešlý

Nového partnera prý herečka zatím nemá, na opačné pohlaví ale rozhodně nezanevřela. „Dám si čas, aby ten muž, který přijde, nebyl potrestaný za to, co udělal někdo jiný. V každé pohádce je černokněžník a pak princ,“ myslí si Nesvačilová.

Zároveň vyloučila, že by byl Kolečko zadaný v době, kdy spolu začali randit. „Nebyl zadaný, ale rozešlý. A to je právě ono. Věděla jsem, jak to je, a to mě drželo nad vodou. Říkala jsem si, že když se to nedá některým lidem vymluvit, tak jim to vymlouvat nebudu, ať si myslí, co chtějí, je to koneckonců jejich boj. Láska není hřích a skalpovat někoho za to, že se prostě zamiloval do někoho, kdo lže, za to by neměl být člověk lynčován,“ uvedla herečka známá ze seriálu Slunečná či Dobré zprávy.

„Které z nás se nestalo, že se zamilovala do nějakého grázla? Do nich se zamilujete snadno. Hodní kluci holky nebaví, dokud nepotkáte debila. Pak vás hodní kluci začnou fakt bavit,“ doplnila.

Nyní se herečka věnuje hlavně práci. Minulý měsíc například nafotila sexy snímky pro časopis Playboy. V pořadu Showtime se svěřila, že je s výsledkem strašně spokojená. „Musím říct, že jsem měla nějaká očekávání, ale fotky je zdaleka předčily. Opravdu si za nimi stoprocentně stojím, jsem úplně nadšená. Stále si je prohlížím, musím přiznat trochu samožersky, protože se takto neznám,“ líčila Nesvačilová.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Denisa Nesvačilová pokřtila nový díl časopisu Playboy se svými fotkami. Více se dozvíte ve videu přiloženém níže.

Tagy: