Detaily mrazivého případu v Plzni: Tělu chyběly i další části. Expert popsal motiv možného vraha

Další mrazivé detaily nálezu mrtvého muže v Berounce. Podle informací Krimi zpráv neměla tělu chybět pouze hlava. Vše čím dál tím víc nasvědčuje tomu, že se stal obětí brutální vraždy. Scházet mu totiž měly i genitálie. Policisté však zatím odmítají cokoliv potvrdit.

Štábu Krimi zpráv se podařily zjistit další děsivé detaily nálezu těla bez hlavy, které ve čtvrtek ráno objevil náhodný kolemjdoucí v Plzni. Podle zdroje obeznámeného s vyšetřováním případu měl mít muž uříznuté také genitálie. „Určitě tam bude nějaký sadistický sklon, a to silný. Někde v tichosti někoho pomaličku rozřezávat – to není ani u běžných sadistů zvykem,“ uvedl pro CNN Prima NEWS psychoterapeut Miroslav Jirman.

Další zranění měl mít muž v oblasti zad a boku. „Není to jednorázová akce, kdy v nějaké agresi nebo afektu udeří, ale tohle je dlouhodobé – připravený čin,“ doplnil Jirman. V kapse zemřelého našli kriminalisté občanský průkaz, podle kterého mělo jít o muže ze Slovenska ročník 1990, jenž se měl pohybovat v komunitě bezdomovců. Vyšetřovatelé teď zjišťují, jestli je mrtvým skutečně tento muž. Podle našich informací policisté stále ještě pátrají po důležitém důkazním materiálu – a tím je hlava zemřelého, kterou se jim stále ještě nepodařilo najít.

„Kriminalisté na případu velmi intenzivně pracují, nařídili soudní pitvu zemřelého, která proběhla minulý týden. S ohledem na probíhající úkony trestního řízení ale nebudeme poskytovat konkrétní informace,“ doplnila policejní mluvčí Dagmar Brožová. Policisté nechtějí stále potvrdil, ale ani vyloučit, zda šlo o násilný trestný čin. Jakmile to bude možné, poskytnou prý k případu další informace. Jasno by mohlo být v horizontu několika dnů.

Tagy: