Ďábelská, rázná, unavila i mladší lidi. Ivanka Trumpová vzpomíná na svou matku

Malá Ivanka Trumpová s maminkou Ivanou na díkůvzdání

Ivanka Trumpová promluvila o své zemřelé matce Ivaně Trumpové. V rozhovoru pro americký deník New York Post řekla, že její matka byla nespoutaná, zábavná, energická, vyčerpávající, ale uměla být i ďábelská. Milovala luxus a to, co se jí nelíbilo, se nebála zkritizovat.

Dcera exprezidenta USA Donalda Trumpa popsala svou matku jako jedinečnou osobu, kterých má každý v životě jen velmi málo. „Byla mým vzorem. Bez ohledu na to, jak byla zaneprázdněná, vždy tu pro nás byla. Aby nás utěšila. Moje matka byla vzorem pro nás všechny ve světě byznysu. Bez ohledu na to, kam jdete nebo koho potkáte, si musíte uvědomit, že v ničím životě není příliš takových, jako je ona,“ zavzpomínala pro deník New York Post.

Svou matku vnímala jako plnou elánu a entusiasmu. „Ďábelská. Energická. Rázná. Přinášela radost a sebevědomí. Pochopte, pramenilo to z jejího narození a výchovy. Pocházela z komunistické země. Z popírání. Nebýt nikým. Nic nemít. Pozadí České republiky bylo důvodem, proč milovala krásné věci. To, co bylo drahé a půvabné. Vidět, co je nejlepší, to definovalo, kým byla,“ vysvětlila Ivanka matčinu lásku k luxusu. Dodala, že byla odvážnou ženou, za kterou mohla vždy přijít. V případě potřeby byla schopna fungovat i jako hospodyně a mýt například nádobí.

„Milovala pěkné věci a kritizovala to, o čem si myslela, že hezké není. Jednou jsem v St. Tropez přišla v něčem, co jsem považovala za hezké šaty, a ona si stěžovala, že mám moc dlouhý spodní lem a šaty na mě visí příliš nízko,“ poznamenala dcera Trumpové.

Bývalá manželka exprezidenta Trumpa žila podle dcery svůj život naplno. „Moje matka mohla a také to udělala – odjela v jednu ráno na projížďku lodí a vrátila se ve čtyři. Nic tu silnou vůli nezastavilo,“ dodala 40letá Trumpová pro americký deník.

Ivanka při vyprávění o zemřelé matce nešetřila slovy jako odvážná, okouzlující, silná, disciplinovaná a jediná svého druhu. Předběhla prý dobu. „Matčina nespoutaná energie mohla být zábavná, ale bylo v ní tolik chemie, že to občas mohlo být vyčerpávající i pro lidi mladší, než byla ona,“ upřesnila deníku New York Post.

Tagy: