Objevujte s Exclusive Tours zemský ráj u Jaderského moře. Černá Hora je země unikátů

Černá Hora

Exclusive Tours: Objevujte s Exclusive Tours zemský ráj u Jaderského moře. Černá Hora je země unikátů

Jako by se tu střetly dva světy. Na jedné straně lehké vlny mírumilovně popleskávají pobřeží, na té druhé se nad nimi tyčí majestátní pohoří s nespoutanou přírodou. Na člověka tu dýchá historie a co je vůbec nejlepší – turistů je tu stále pomálu. A tak si místní atmosféru lze vychutnat bez rušivých elementů. Vítejte v Černé Hoře. Na místě, o němž jste možná nevěděli, že ho potřebujete poznat, ale jak říkají zkušení a znalí průvodci z Exclusive Tours, právě tak to je.

Při cestování Černou Horou člověk málem neví, jestli se náhodou neocitl v tropickém ráji pláží, romantických středomořských uličkách, himalájských výšinách či snad v bájné Středozemi. To všechno totiž nejmladší evropský stát připomíná. Ovšem současně nic nenapodobuje, nehraje si na něco, co není. Vše je skutečné a autentické a bude se vám to líbit.

Vize Exclusive Tours

Umožňujeme svým klientům zažít planetu Zemi z pohledu nejvyšší úrovně cestovatelských služeb. Patříme ke špičce svého oboru. Luxus je u nás standard. Nabízíme nejvyšší kvalitu služeb, jsme dlouholetými odborníky a partnery těch nejluxusnějších poskytovatelů služeb. Udržujeme si příjemnou, přátelskou, ale zejména upřímnou a otevřenou atmosféru. Vždy jsme 100% diskrétní.

zdroj: Exclusive Tours

Země unikátů

Leckdo by si mohl myslet, že vychvalování Černé Hory přeháníme, ale kdepak. Kdo do ní už někdy zavítal a dal si tu práci poznat mladou zemi blíže, dá nám za pravdu. Tady přinášíme jen pár faktů, která jsou zajímavá sama o sobě a napoví vám, proč si sbalit batoh a vyrazit směr jihovýchod.

  • Najdete tu nejdeštivější místo Evropy, jedná se o obec Crkvice.
  • Biogradska Gora je jedním z mála původních evropských pralesů.
  • Řeka Bojana je jedinou řekou na světě, která teče nahoru i dolů současně. Může za to nerovný terén.
  • Najdete tu nejhlubší kaňon v Evropě, Kaňon Tara.
  • O jezeru s plovoucími ostrovy jste věděli? Leží na vrcholu hory Visitor.

Tipy, kam vyrazit – testováno na lidech

Kdo Černou Horu ještě nezná, určitě se mu budou hodit tipy, která místa rozhodně poznat. Tady jsme vám jich pár sepsali:

Filosofie Exclusive Tours

Poznávání krás vnějšího světa utváří náš svět vnitřní. Umožňujeme našim klientům zažít a vychutnat si ty nejúchvatnější zážitky a luxus, které si zapamatují navždy. Naši klienti si zaslouží jen to nejlepší. Proto všechny naše služby jsou naprosto individuální, na míru a vše je několikanásobně překontrolováno a vždy ověřeno.

zdroj: Exclusive Tours

  • Park Durmitor
  • Budvanská riviéra
  • Podgorica
  • Skadarské jezero
  • Boka Kotorska

Jako v bavlnce

Říkáte si, že patříte k těm cestovatelům, kteří k poznávání cizích krás potřebují své pohodlí a neradi se ho zříkají? Vůbec žádný problém. S Exclusive Tours se můžete vydat třeba do The Chedi Luštica Bay, kde se postarají o zajištění všech vašich potřeb.

Odpočívat tak můžete s výhledem na blankytnou oblohu, azurové moře a smaragdové lesy. Navíc co by kamenem dohodil od hlavního města, které je jedním z tipů, co v Černé Hoře rozhodně nesmíte minout.

Tagy: