Na túrách nebo na chatě, buďte trendy a přitom v teple a v pohodlí i na podzim

Pěší turistika na podzim. To je na jedné straně romantika, pozorovat jak mlžný opar stoupá nad lesy v horách a užívat si ničím nerušené ticho v přírodě, která se právě uložila ke spánku. Na straně druhé je všudypřítomné chladno, vlhko a lezavo. Dobrou zprávou je, že se správným vybavením si i v chladnější polovině roku si při výletech a túrách můžete užívat jen pozitiva. Základem je pohodlné a funkční oblečení, třeba značky Husky. Teď aktuálně se slevou 25 %.

Ať už je na programu víkend na chatě nebo túra v horách, v tom, jak na zážitky bude člověk vzpomínat, hraje rozhodující roli oblečení a obuv. Obojí by mělo být hřejivé a přitom odolné vodě i větru. V případě dětí to platí dvojnásob.

Prádlo jako druhá kůže

Zkušení horalové dobře vědí, že kdo chce být skutečně jako v bavlnce, musí začít od základu. Tím je funkční prádlo. To zajistí pohodlí i tepelný komfort. A kdo přibalí vícero kousků, může ho navíc použít i jako pyžamo. Na trhu je dnes k mání široká škála možností - od trenek a kalhotek přes trička až po tzv. podvlíkačky.

Prima nákupy

Váš průvodce nákupy po celý rok! Nepropásněte žádnou výhodnou nabídku. Máme pro vás exkluzivní slevy, které vám vykouzlí úsměv na tváři. Běžte na Prima Nákupy a přesvědčte se sami.

Vrstvení dělá zázraky

Kolik vrstev na sebe člověk navlékne, záleží na jeho osobních potřebách a otužilosti. Někomu stačí už jen mikina, jiný si na termo tričko s dlouhým rukávem rád navlékne ještě jedno s kratším. Zatímco jednomu stačí bavlněné tričko, jiný upřednostní to funkční.

Samostatnou kapitolou jsou kalhoty. Vybrat si lze outdoorové nebo rovnou zimní. Vybrat si lze takové, ve kterých budete absolvovat túry, v jiných se dá zamířit na svah a vybrat si lze i ty správné na běžeckou stopu.

Správné obutí je nezbytnost

Kdo chce sportovní outfit dotáhnout k dokonalosti, neodpustí si funkční ponožky, které v kombinaci se vhodně zvolenou obuví odvedou nedocenitelnou službu.

Hlava i uši v teple

Čepice či čelenka, šála a rukavice - pomyslné třešničky na dortu, které zajistí, že člověku ani v tom největším nečase neuteče nic z tělesného tepla.

A ještě jeden tip na závěr - skvělou službu vám prokáže sjednocení jednotlivých vrstev oblečení, co se výrobce týče. Obvykle jsou navrženy a vyrobeny tak, aby společně fungovaly jako dokonalý celek. Nakupovat právě teď můžete například na Huskycz.cz, kde nabízejí 25% slevy na nezlevněné zboží případně 5 % slevu na už zlevněný sortiment.

PRIMA NÁKUPY: Nakupujte právě teď na Huskycz.cz s 25% slevou na nezlevněné zboží

Tagy: