Obrovská radost. Hokejista Pastrňák oznámil narození dcery, připojil foto i dojemný vzkaz

David Pastrňák oznámil radostnou novinku. S přítelkyní přivítali na svět dceru.

Pastrňák oznámil narození dcery

Český hokejista David Pastrňák a jeho švédská partnerka Rebecca Rohlssonová zažívají obrovskou radost. Hokejista na Instagramu oznámil narození dcery. Holčička dostala na české poměry neobvyklé jméno – Freya Ivy Pastrňák.

„Freya Ivy Pastrnak už je na světě. O tomto okamžiku jsme snili dlouho a já nemohu být na své dvě krásné holčičky víc pyšný,“ napsal hokejista na sociálních sítích, kde sdílel i několik společných fotografií s čerstvě narozeným miminkem.

Během chvíle se pod příspěvkem začaly hrnout gratulace. Hokejové legendě pogratulovali nejen fanoušci, ale také kolegové ze sportovního světa. „Jen tak dál,“ napsal profesionální tenista John Robert Isner. „Gratulace, Pasta,“ uvedl český brankář Vítek Vaněček.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Životní úspěch Pastrňáka. Český útočník je mezi finalisty na prestižní Hart Trophy

Pastrňák randí s rodačkou ze Stockholmu od roku 2018. Od začátku vztahu ušel mladý pár pořádný kus cesty. Před dvěma lety je však potkala velká tragédie, a to ztráta jejich šestidenního syna Vigga. „Máme svého anděla, který na nás dohlíží. Jmenuje se Syn. Budeme tě navždy milovat,“ napsal tehdy Pastrňák na Instagramu a požádal o respektování soukromí.

K tragédii se opět vrátil začátkem roku, a to v rozhovoru pro web The Athletic, ve kterém přiznal, že právě hokej mu pomohl se se ztrátou vyrovnat. „Cítím se trochu lépe. Je to zjevně něco, co vám vždy navodí špatný pocit, že? Hokej přináší štěstí. Miluju hraní hokeje. Proto jsem začal jako dítě. Hokej mi i teď určitě hodně pomohl,“ uvedl slavný sportovec.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zpěvačka Olga Lounová si roli maminky, kterou se stala loni v listopadu, užívá. V rozhovoru pro pořad Showtime prozradila, jak péči o dcerku Ariannu zvládá a kolik by si ještě přála dětí. Více si můžete poslechnout ve videu níže.

Tagy: