Při děsivé nehodě na Trnavsku zemřelo dítě. Řidiči skončili po srážce v nemocnici

Tragická nehoda dvou aut si vyžádala život 14letého dítěte. Podle slovenské policie utrpělo při čelní srážce vozidel vážná zranění, kterým na místě podlehlo. Řidiči obou aut skončili v nemocnici. Příčina nehody zůstává neznámá, policisté kvůli odstraňování vraků dočasně uzavřeli silnici a požádali řidiče o opatrnost při řízení.

K neštěstí mělo dojít v pátek po 17. hodině mezi obci Dolný Bar a Dolný Štál. Z dosud neznámých důvodů tam na jedné z místních silničních komunikací došlo k čelní srážce mezi Škodou Fabia a Land Roverem.

NEUVERITEĽNÁ TRAGÉDIA PRI DUN. STREDE PRI ČELNEJ ZRÁŽKE ZOMRELO DIEŤA Policajti sú práve na mieste tragickej dopravnej...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Friday, July 22, 2022

„Při srážce utrpělo 14leté dítě zranění, který na místě bohužel podlehlo. Zranili se také oba dva řidiči, které záchranáři urychleně převezli do nemocnice,“ informovala slovenská policie na svých facebookových stránkách. Společně s oznámením sdílela i několik fotografií z tragické nehody.

Přesnou příčinu a okolnosti čelní srážky policisté nadále vyšetřují. Silnice byla kvůli dokumentaci a odstraňování následků nehody zcela uzavřena. „Dávejte si na cestách pozor,“ apelovala policie na řidiče v závěru příspěvku.

Tagy: