Prima získala ocenění Superbrands. Uděluje se nejlepším značkám na českém trhu

Vyhlášení cen Czech Superbrands 2024

Pražský Slovanský dům patřil cenám Superbrands

V pražském Slovanském domě se letos opět udělovala prestižní ocenění Superbrands, která jsou určena nejlepším značkám na českém trhu. Těmito oceněními se mohou pyšnit pouze značky s mimořádnou kvalitou a důvěrou zákazníků. Mezi letošními oceněnými je i televize Prima, která titul získala již podeváté.

Značky se nemohou do soutěže hlásit samy. Výběr začíná veřejným hlasováním, po němž rozhoduje odborná porota. „Široká veřejnost nominuje značky, které pokládá za nejlepší, a ty jdou do našeho předvýběru. A potom už hraje důležitou roli porota,“ vysvětlil ředitel Superbrands pro Českou republiku Marek Těthal pro CNN Prima NEWS.

ČTĚTE TAKÉ: Jsem ráda, že věda dostala slovo, říká vítězka ankety Žena Česka Jitka Palich Fučíková

Televize Prima se pyšní titulem Superbrands již po deváté, což potvrzuje její dlouhodobou popularitu a silnou pozici na trhu. Marketingový ředitel FTV Prima Aleš Pýcha uvedl: „Je to velmi motivující. Značka Prima dnes zahrnuje téměř čtyřicet dalších značek. Myslím, že ocenění reflektuje nejen televizní vysílání, ale také webové platformy a různé akce, které pro diváky pořádáme.“

Každoročně je ocenění Superbrands udělováno nejen komerčním subjektům, ale také organizacím, které přispívají k dobrým věcem. Letos se mezi oceněné zařadila nezisková organizace Women for Women, která pomáhá znevýhodněným rodinám. Ředitelka společnosti Andrea Dědová pro CNN Prima NEWS poznamenala: „Máme z toho ohromnou radost. Je to pro nás ocenění dlouholeté práce. Ukazuje to, že když se něčemu věnujete s odhodláním, přinese to své ovoce.“

Kromě ocenění značek je každý rok udělena i speciální cena Superson, která patří osobnosti roku. Letos ji získal onkolog Pavel Šlampa. „Toto ocenění je pro mě potvrzením celoživotní poctivé práce. Myslím, že mnoho mých kolegů by si toto uznání také zasloužilo,“ řekl lékař.

Ocenění Superbrands má globální rozměr. Každoročně jsou jím oceňovány silné značky v téměř devadesáti státech světa, pokrývající pět kontinentů. Tento titul je pro firmy i osobnosti důkazem jejich výjimečné kvality a dlouhodobé spolehlivosti.

Prestiž a důvěra, kterou ocenění Superbrands přináší, zůstává neocenitelným symbolem úspěchu v konkurenčním světě značek.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Rozmanitý Prima podzim přináší Kamarády, Hrdinu i Náhradníky. Diváci se dočkají mnoha novinek

Tagy:
marketing značka Prima Aleš Pýcha Women For Women Czech Superbrands cena Marek Těthal Superson Pavel Šlampa